Teknoloji Galaxy Note 9'un resmi görseli ortaya çıktı

Galaxy Note 9'un resmi görseli ortaya çıktı

11.07.2018 - 16:51 | Son Güncellenme:

Android Headlines, Samsung Galaxy Note 9'un resmi basın görselini paylaştı. Samsung'un geleneksel tasarım çizgilerinin görüldüğü yeni modelin Note 8'den pek farkı olmadığını söyleyebilirim.

Galaxy Note 9un resmi görseli ortaya çıktı

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung Galaxy Note 9'un resmi görselinin ortaya çıktığını söyleyebiliriz. Android Headlines, Samsung Galaxy Note 9'un resmi basın görselini paylaştı.

Android Headlines tarafından paylaşılan görsel, Galaxy Note 9'un yalnızca ön yüzünü gösteriyor. Daha önce de söylendiği gibi, Note 9 geçen yılki Galaxy Note 8'e oldukça benziyor. Benzer 6.3 inç Super AMOLED ekrana sahip olabilir. Önden bakıldığında, iki cihaz neredeyse aynı. Yan düğmeler bile aynı konumlara yerleştirilmiş.

Galaxy Note 9un resmi görseli ortaya çıktı

Yakın tarihli bir rapora göre, Galaxy Note 9, 161,9 x 76,3 x 8,8 mm boyutlarında. Bu yüzden 162,5 x 74,8 x 8,6 mm ölçülerindeki Note 8'den daha kısa ve daha geniş. Yan yana, iki telefon aşağı yukarı birbirine benziyor.

Galaxy Note 9'un yeniden tasarlanmış arka kamerayla gelmesi bekleniyor. Ancak buradaki görselde ona ait bir şey yok. Tasarımını kenara koyarsak Samsung Galaxy Note 9, Snapdragon 845 işlemci, daha büyük pil ve tamamen yükseltilmiş S Pen deneyimi de dahil olmak üzere çeşitli gelişmiş özellikler sunacak.

Haberin Devamı

Samsung yeni amiral gemisi Galaxy Note 9'u, 9 Ağustos'ta tanıtmaya hazırlanıyor.

Yazarlar