Teknoloji Galaxy S8 ile İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Galaxy S8 ile İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

27.07.2016 - 18:19 | Son Güncellenme:

Akıllı telefon pazarının lideri Samsung Galaxy Note 7’yi önümüzdeki hafta tanıtacak. Bunun öncesinde ise Galaxy S8 ile ilgili detaylar ortaya çıktı.

Galaxy S8 ile İlgili Yeni Detaylar Ortaya Çıktı

Güney Koreli teknoloji devi Samsung 2015 yılının ilk ayında yaşadığı ciddi borsa kaybı sonrasında çok ciddi bir toparlanma sürecine girdi ve hem tasarım hem de performans anlamında Android ekosistemini yönlendirir bir seviyeye tekrar ulaştı. Samsung yeni nesil amiral gemisi Galaxy Note 7‘yi 2 Ağustos tarihinde global olarak duyuracak ve hemen ardında da satışa sunacak. Apple‘ın pastasından pay almak isteyen Samsung Galaxy Note 7 ile akıllı telefon pazarında büyük bir çığır açacak gibi görünüyor. Rakipleri halen parmak izi okuma sensörü dokunmatik mi yoksa basmalı mı diye uğraşırken iris tarayıcı ile bizi tanıştıracak olan Samsung‘un bir sonraki amiral gemisi Galaxy S8 ile ilgili de bilgiler ortaya çıkmaya başladı. Bilgiler şu anda takdir edersiniz ki henüz söylenti aşamasında ve bu söylentileri Galaxy Note 7 öncesinde Samsung’un sızdırmadığı da ortada!!!

Haberin Devamı

Gelen bilgilere göre Galaxy S8, 4K yani UHD çözünürlüğe sahip olurken özellikle VR yani sanal gerçeklik tarafında büyük bir inovasyonun da habercisi oluyor. Yeni telefonda kullanılacak Exynos 9000 serisi işlemcisi ise telefonun çok daha iddialı olmasını sağlayacak. Bakalım Samsung önümüzdeki dönemde bize ne sunacak?