Ege Geleceğin futbolcuları 23 Nisan’a hazırlanıyor

Geleceğin futbolcuları 23 Nisan’a hazırlanıyor

30.03.2017 - 04:11 | Son Güncellenme:

71 okulu ve bu okullarda eğitim gören 9 bine yakın öğrencisiyle örnek bir yapılanma haline gelen Altay Futbol Okulları, 23 Nisan’da bir kez daha yeşil sahaya çıkacak.

Geleceğin futbolcuları 23 Nisan’a hazırlanıyor

Örnek olacaklar

Haberin Devamı

Geçtiğimiz ocak ayında düzenlenen Sömestr Elit Cup Turnuvası’nda ilk defa bir araya gelen Altay Futbol Okulları öğrencileri, bu kez “23 Nisan Çocuk Şenliği”nde dayanışma ve kaynaşmanın en güzel örneğini sergileyecek. 28 Nisan-1 Mayıs tarihleri arasında Kuşadası’nda organize edilecek olan şenlikte, futbol ve eğlence bir arada olacak. Kuşadası’nda aileleriyle birlikte konaklayacak olan çocuklarımız, doğal çim sahalarda futbol coşkusunu doyasıya yaşayacak.

‘Büyük yol katettik’

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın anlamının büyük olduğunu söyleyen Altay Sportif Direktörü Özden Töraydın, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği ve dünyada tek olma özelliği taşıyan bu güzel bayramı, çok özel bir turnuva ile taçlandıracaklarını söyledi. Töraydın; ‘‘Başkanımız Özgür Ekmekçioğlu’nun talimatı ve Altyapı Direktörümüz Mahmut Gözüaçık’ın organizasyonu ile Türkiye’de örnek olacak bir yapılanma içine girdik. Altay’ın geleceğinin yetiştirici takım kimliğinin yeniden canlandırılmasında olduğunun farkındayız. Futbol okullarımızda büyük yol kat ettik. Yakın gelecekte bu çabaların meyvelerini toplayacağımıza inancımız tamdır.’’ dedi.