GündemGiresun’da karakola saldırı: 1 şehit

Giresun’da karakola saldırı: 1 şehit

07.05.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Giresun’un Çaldağ köyünde jandarma karakoluna teröristler roketatarla ateş açtı. Saldırıda karakol komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan şehit oldu.

Giresun’da karakola saldırı: 1 şehit

Saldırı dün saat 17.00 sıralarında meydana geldi. Teröristlerin Çaldağ Jandarma Karakolu’na roketatarlı saldırısında karakol komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Zafer Çalışkan ağır yaralandı. Giresun İlhan Özdemir Devlet Hastanesi’nde ameliyata alınan Çalışkan yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit oldu. Silahlı saldırının, çocuğunu okuldan aldıktan sonra eve bırakan Astsubay Zafer Çalışkan’ın karakola girişi sırasında meydana geldiği öğrenildi. Kaçan terörist veya teröristlerin yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.
Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ile Yüce Türk milletine başsağlığı ve sabır temenni ediyoruz” denildi.

KEŞFETYENİ
Görenler babasının kopyası diyor! İşte Can'ın son hali
Görenler babasının kopyası diyor! İşte Can'ın son hali

Cadde | 01.05.2025 - 09:28

Mehmet Aslantuğ’un oğlu Can Aslantuğ babasının boyunu geçti. Son halini görenler babasının gençliği diyor..

Yazarlar