Gündem Gökyüzünden evimize bir melek indi

Gökyüzünden evimize bir melek indi

13.02.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Denizli’nin Sarayköy ilçesinde yaşayan ve iki oğulları olan Hatice ile Halil Doğan çifti, 1.5 yıldır down sendromlu 3 yaşındaki bir kız çocuğuna koruyucu ailelik yapıyor.

Gökyüzünden evimize bir melek indi

‘Hayatımızı değiştirdi’
Sarayköy’de, bir lokantada aşçı olan Halil Doğan ile ev kadını Hatice Doğan’ın 23 yıllık evliliklerinde biri 23, diğeri 16 yaşında iki çocukları var. Doğan çifti, örnek bir davranış sergileyip, çocuk yuvasında kalan down sendromlu kız çocuğu E.H.F. için koruyucu aile oldu.
1.5 yıldır koruyucu ailesi olduklarını belirten Hatice Doğan, “Gökyüzünden evimize bir melek indi” diyerek mutluluğunu özetledi. Doğumundan kısa bir süre sonra çocuk yuvasına bırakılan E.H.F.’ye koruyucu aile olduklarında 5-6 kilo ağırlığında olduğunu ve sadece odanın tavanına baktığını, kucağa alışkın olmadığını belirten Hatice Doğan, “Kızımı özel eğitim merkezine gönderiyorum. Tepkileri çok iyi ve söylenenleri anlıyor” diye konuştu. Halil Doğan ise “Down sendromlu olduğunu bilerek aldık. Normal bir çocuğu herkes büyütür. Önemli olan kızımız gibi çocukları büyütmek, vatana, millete kazandırmaktır” dedi.