Ege ‘Gültepe, kentin değerlisi olacak’

‘Gültepe, kentin değerlisi olacak’

17.06.2018 - 23:58 | Son Güncellenme:

AK Parti İzmir Milletvekili M. Atilla Kaya, seçim çalışmalarına Torbalı ve Konak’ta devam etti.

‘Gültepe, kentin değerlisi olacak’

Torbalı’da partisinin ilçe teşkilatının bayramlaşma törenine katılan, Muş-Bitlisliler Derneği’ni ve Çermikliler Derneği’ni ziyaret eden Kaya, Konak Gültepe’de Seçim Koordinasyon Merkezi’nin (SKM) açılışını gerçekleştirdi.

Haberin Devamı

‘Yerinizde kalacaksınız’

Gültepe’deki SKM açılışında kalabalık bir partili grubu tarafından coşkuyla karşılanan Kaya, İmar Barışı uygulamasında Yapı Kayıt Belgesi verilmesine ilişkin işlemlerin başladığını hatırlattı, “İmar Barışı, kentsel dönüşümün altyapısını hazırlayacak. Kentsel dönüşümü de vatandaşı olduğu yerde bırakmayı, yerinde dönüştürmeyi esas alarak yapacağız. Hiç kimse yıllardır yaşadığı sokağından, mahallesinden kopmayacak. Gültepe İzmir’in en değerli yerlerinden birisi haline gelecek” diye konuştu.

Gençlerle çimlerde

Günün son programında Kordon’da gençlerle bir araya gelen Kaya, 24 Haziran seçiminde oy kullanacak toplam seçmenin yüzde 17’sini gençlerin oluşturduğunu, AK Parti’nin milletvekilliği seçilme yaşını 18’e indirerek siyasal alanı gençlere açtığını vurguladı. Kaya, “Türkiye’yi gençlerle birlikte, gençlerin verdiği güçle 2023, 2053 ve 2071’e taşımayı hedefliyoruz. Gençleri bugünün enerjisi, yarınların teminatı olarak görüyoruz” dedi.