Gündem 13 klasör katil günlüğü!

13 klasör katil günlüğü!

29.04.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

Yazdığı günlüklerden anne ve babasını öldürüp evlerinin bahçesine gömdüğü anlaşılan Kenan Öner’in evinden 13 klasör günlük çıktı

13 klasör katil günlüğü

Bursa’nın İznik ilçesinde, emlak zengini 86 yaşındaki babası Ahmet Refik Öner ile annesi 80 yaşındaki Emine Öner’i öldürdüğü anlaşılan Kenan Öner’in tutuklanma süreci Hollywood senaryolarını aratmadı. 2005’te kaybolan ve bir daha izi bulunamayan eşi Canan Öner’i de öldürdüğünden şüphelenilen Kenan Öner’in İstanbul Bayrampaşa’daki evinde 13 klasörde topladığı binlerce not kağıdı, kemiklerin bulunmasını da sağladı.
Hakimin gerekli arama ve incelemelerin yapılması için 6 saat süre verdiği polis, Kenan Öner’in evinde, içinde dolma kalemle yazılar yazılmış olan binlerce A4 sayfasının bulunduğu 13 klasörle karşılaştı. Polisler, 2008 Nisan ayının 15’inde saat belirtilerek yazılan, ’Elbiseleri poşete koydum. Ben bunlarla ne yapacağım’ notunu gören ekipler, doğru iz üstünde olduklarını anladı.
Başka bir kağıtta ise saat belirtilerek ’Kazı başladı’ yazısı, 6 saat sonra aynı kağıda ’Kazı yarına kaldı çok yoruldum’ yazıldığını gören polisler, yaşlı çiftin öldürülerek bahçeye gömüldüğünü anladı.

Haberin Devamı

‘Kızımı da bu adam öldürdü’

Bu arada polis, bu kez, Kenan Öner’in 2005’te kaybolan eşi Canan Öner’in bulunmasıyla ilgili soruşturmayı derinleştirdi. Polisin, mahkemeden alınan izinle Kenan Öner’in İstanbul Bayrampaşa’da yakalandığı evinde dün yeniden arama başlattı. Kayıp eşi Canan Öner’in Samsun’da yaşayan ailesi, 9 yıldır haber alamadıkları kızlarının bulunmasını istiyor. Baba Muzaffer Aydın, damadı Kenan Öner’in kızının kaybolmasıyla ilgisinin bulunduğunu öne sürerek, “Bizim kızımız kaybedildi, bu adam kızımı da yok etti, anne babasını da yok etti. 9 senedir kızım yok, kendisinden haber alamıyoruz” dedi.