Gündem 2 Aralık Kanal D yayın akışında neler var?

2 Aralık Kanal D yayın akışında neler var?

02.12.2016 - 11:18 | Son Güncellenme:

Kanal D yayın akışı listesi her gün için internette paylaşılıyor. Bu akşam Kanal D'de Arka Sokaklar yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. İşte 2 Aralık Kanal D yayın akışı listesi..

2 Aralık Kanal D yayın akışında neler var

Türk televizyonlarının en çok seyredilen ve sevilen televizyon kanallarından olan Kanal D yine çok sevdiğiniz bir dizi ile karşınızda olacak. Türkiye'nin uzun yıllardır vazgeçilemeyen dizisi Arka Sokaklar 419. bölümüyle karşınızda olacak. Üstelik yeni transferleri Emir Benderlioğlu'nun ilk kez bu bölümde görme şansınız olacak. Arka Sokaklar saat 20:00'de yayında olacak. İçeriğimizin devamında 2 Aralık KANAL D yayın akışına ait detaylı bilgilere sahip olabilir ve gün içerisinde KANAL D yayın akışında nelerin yer aldığını detaylarıyla öğrenebilirsiniz.

Haberin Devamı

Tüm Kanalların Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ

Yayın akışı, güne 07:00'de İrfan DEĞİRMENCİ İle Günaydın programı ile başlıyor. Kendine has tarzı, dürüst, objektif ve cesur yorumlarıyla, içinde bulunduğumuz haftadaki gelişmeler, yeni haftada bizi bekleyen haberler ve araştırmacı habercilik anlayışıyla karşınızda olacak. Her gün olduğu gibi bugünde yine sosyal medyadan gelen halkın tepkilerini ölçen mesajları sizinle paylaşacak ve Rusya ile yaşanan son gelişmeleri tüm detaylarıyla sizlerle paylaşmaya devam edecek. Yayın akışı saat 09:00'da Asena Atalay'ın canlı olarak sunduğu Magazin D extra programıyla devam edecek. Hafta içi her gün yayınlanan programda, bu bölüm Erdal Tosun'un vefatı sonrası sanat dünyasındaki son gelişmeler, Erdal Tosun'un cenaze töreninde yaşananlar ve cenazeden görüntüler yer alacak. KANAL D yayın akışında saat 10:00'da Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel'in sunumuyla Renkli Sayfalar yayında olacak. Her gün farklı ünlüleri konuk ederek, magazin dünyasını didik didik eden program eğlenceli ve keyifli dakikalar geçirmenize sebep oluyor. 145. bölümü yayınlanan programa dün yine birbirinden keyifli isimler konuk oldu. Kertenkele dizisinin Seval'i Ceren Benderlioğlu ve oyuncu eşi Emir Benderlioğlu, Ferdi Tayfur'un kızı Tuğçe Tayfur programın dünkü konuklarıydı. Yayın akışında saat 12:45'te herkesi ekrana kilitleyen Kısmetse Olur saat yayında olacak. 295. bölümüyle yayında olacak program yine izleyicileri heyecanlandıracak bir bölümle daha karşınızda.. Kısmetse Olur evinde diskalifiye şoku yaşanıyor. Gamze Göktürk'ün diskalifiye olması sonrasında evde yarın neler yaşanacak? Gökhan ve Rabia ilişkisinde ikilinin araladı iyice açıldı. Bunu fırsat bilen Melis Gökhan ile ilgili hangi bilgiyi paylaştı? Semih Hazal'a verdiği hangi kararı açıklıyor? Yayın akışında saat 16:45'te vazgeçilmez dizilerden bir tanesi olan Arka Sokaklar, eski bölümlerinden bir bölümü ile yayında olacak. Rıza baba ve ekibi İstanbul'daki suç çetelerine sokakları dar etmeye devam ediyorlar. KANAL D yayın akışında saat 18:45'te Kanal D Ana Haber Bülteni yayında olacak. Serdar CEBE'nin sunuculuğunu üstlendiği haber programı, her haber bülteninde gündeme bomba gibi araştırmalar yapan bir ekip olarak göze çarpıyor. Sınırlarımızda yaşanan son gelişmeler gündem konusu olarak bültende yer alacak. KANAL D yayın akışı Türkiye'nin uzun yıllardır vazgeçilemeyen dizisi Arka Sokaklar 419. bölümüyle karşınızda olacak. Saat 20:00'de yayında olacak dizinin bu bölümünde, diziye yeni transfer olan Emir Benderlioğlu'nun ilk kez görme şansınız olacak. Bu bölümde, cezaevinden çıkacağına emin olan Sami'ye Rıza baba'dan karşı hamle gelir. Şahin'i öldüren kişi Canan'ın çok yakınında olan bir isim çıktı. Yayın akışı saat 23:30'da Beyaz Show ile devam edecek. Beyaz'ın bu bölümdeki konukları; Kubat, Bengü, Murat Dalkılıç, Tolga Çevik ve Cengiz Bozkurt olacak.