Gündem 2002 Koç’lara uğurlu gelecek

2002 Koç’lara uğurlu gelecek

22.12.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Liderlerin burcu Koç, bu yıl hem iş hem aşk hayatında çok şanslı Tek dikkat etmeleri gereken şey sağlıkları. Küçük kazalara dikkat

2002 Koç’lara uğurlu gelecek

2002 Koç’lara uğurlu gelecek

Liderlerin burcu Koç, bu yıl hem iş hem aşk hayatında çok şanslı Tek dikkat etmeleri gereken şey sağlıkları. Küçük kazalara dikkat

2002 Size ne getirecek? / Hakan Kırkoğlu

• AŞK: Koç’lar bu yıl Ağustos sonrasında Jüpiter’in destekleyici açısı altında yaşamdan daha fazla zevk almak, yaratıcı konulara yönelmek ve belki de aradıkları aşkı bulmak konusunda çok şanslı olacak....
• GENEL DURUM: Bu yıl gezegen konumları Koç’lara destek vermekte. Özellikle yılın ikinci yarısında Ağustos’tan sonra şans ve iyimserlik taşıyan Jüpiter’in de Aslan burcuna geçmesi ile Koç’lar daha rahat hareket edecekler. Diğer gezegenlerin konumları da aşırı yorgunluk ve kısıtlama getirmeden ilerleyeceğinizi gösteriyor. Bu yıl ayrıca ev hayatınızda da olumlu gelişmeler bekleyebilirsiniz.
• İŞ VE PARA: Satürn’ün burcunuzla olan uyumlu açısı kariyer hayatınıza denge getirmekte. Daha çok bir öğrenme sürecindesiniz. Bu yıl da Satürn eğitim, zihinsel uğraşlar konularında daha fazla disiplin ve konsantrasyon gücü getirmekte. Öğrendiklerinizi pratik yaşama aktarma ve deneyim olanaklarına sahipsiniz.
• SAĞLIK: Yoğun çalışma sağlığınızı yıpratabilir. Bu bakımdan 29 Mayıs - 13 Temmuz, 16 Ekim - 1 Aralık dönemlerinde daha önlemci olmalısınız. Mars’ın burcunuzda olacağı 20 Ocak - 1 Mart döneminde yüksek enerji dönemindesiniz ama bu dönemde de küçük kazalara karşı daha önlemci olmaya bakmalısınız.

KOÇ (21 Mart 20 Nisan)
• Cesur, girişken, lider, hevesli, kazanma hırsı olan
• Bencil, çabuk öfkelenen, sabırsız
• Yönetici gezegeni: Mars
• Elementi: Ateş, Niteliği: öncü
• Mitolojisi: Koç ilk defa Mısır’da bir kaz başı şeklinde nitelenmişti. Greklerde ise Poseidon ve Theophan’ın gayri meşru çocuğu olarak altın koç şeklinde ifade edildi.
• Vücutta karşı geldiği bölge: Baş ve yüz kısmı
• Rengi: Kırmızı
• Metali: Demir
• Taşı: Elmas

Koç burcu Zodyak kuşağının başlangıç noktasını gösterir ve bu yüzden başlangıçlarla beraber anılır. Öncü burçların mevsim başlatan burçlar olduğunu görürüz. Koç burcunda belki kimilerince bencil olarak yorumlanabilecek, primitif bir enerji vardır.

KAFASININ DİKİNE GİDER
Koç’un enerjisinde yontulmamışlık bulabiliriz. Çünkü burç değindiğimiz gibi başlangıç durumundadır ve kendine yöneliktir. Bu yüzden bu davranış biçiminde kafasını taktığı yöne gitmek isteyen, egosantrik bir tutum ağır basar. Burcun yöneticisi Mars da sembolü gereği erkil enerjileri anlatır. Eğer bu enerji kontrol edilemezse kavgacı, savaş çığlıkları atan bir görünüm de sergileyebilir.

BAŞKALARIYLA İLGİLENMEZ
Durum böyle olunca Koç’un gerçekleri farkedebilmesi için başkalarının varlığının da farkına varması, onların baskısını hissetmesi gerekir. Bu burçta cesaret vardır, Koç saftır, bize kapıyı vurma cesaretini verir. Sonuçlarını düşünmeden hareket ettiği için o daha çok olayı başlatır, bir işi sonlandırmak Koç’a göre değildir. Koç liderlik yapmak ister.

ÖZGÜVENİ ÇOK FAZLADIR
Bu bakımdan Koç’un davranış biçimi sabırsız ve kaba olabilir. Ateş elementinin yansıttığı enerji yeni vizyonlar kurmak ve kendine güven olarak ortaya çıkacaktır. Koç yaptığı işin verimliliğiyle ilgili değildir. Onun için başlatmak ve bir an önce kendi ihtiyaçlarını gidermiş olmak öncelik taşır.

UZLAŞMAYA YANAŞMAZ
Burcun dışadönük doğası nedeniyle Koç’lar sürekli eylem halindedir ve kuşkusuz başkalarını dinlemektense başkalarını bastırmayı daha uygun bir strateji olarak görür. Koç uzlaşı yanlısı değildir, kendi yönünde ilerlemek ister. İlk burç olmanın getirdiği saflık çoğu zaman aşırı cesaret olarak yorumlanabilir. Bu burç aniden parlayıp sönebilir ama kin tuttuğu söylenemez.

KOÇ KADINI
Koç kadını 2002’de aşk sarhoşu olacak
Koç kadını aşkta da lider rolünü üstlenmek ister. Asla uzun süre plan yapmaz, içinden geldiği gibi hareket etmeyi sever. Mücadeleyi sever ama severse kendini adar. Bununla birlikte her ilişkisinde biraz rekabet vardır ve kimi zaman bu yıkıcı olabilir. 2002’de aşk rüzgarı oldukça güçlü esecek. Büyük aşk Ağustos’tan sonra geliyor.

Aşk rüzgarları esecek
Jüpiter’in burç değiştirmesi ile birlikte hayattan keyif duyabileceğiniz, yaratıcı konularda kendinizi ifade edebileceğiniz bir dönem başlamakta. Duygularınızda coşkun olacağınız bir yıla doğru ilerliyorsunuz. Bu arada Venüs’ün burcunuzla olumlu açılar yaptığı 9 Mart - 1 Nisan, 15 Haziran - 10 Temmuz dönemlerinde yeni ilişkiler gündeme gelebilecek.

KOÇ ERKEĞİ
Koç erkeğini yeni maceralar bekliyor
Onu bir savaşçıya benzetebiliriz. Çok huzurlu sayılmaz ve fazla beklemeye, bekletilmeye de gelmez. Son derece fizikseldir. Yüksek oranda kazak erkek olma riski vardır. Aşkta tutku ve heyecan yanlısıdır. Hiçbir şeyi yavaştan almaz. Aslında güçlü gururu yüzünden sürekli bir ilişki kurması zor olabilir.

Romantik günler
2002 size yeni maceralar, güçlü bir aşk, hatta romantizm getirebilir. Jüpiter sayesinde hayattan daha çok zevk alacaksınız. Özellikle bu durum Ağustos sonrasında çok daha belirgin olacak. Bu yıl 18 Ocak - 1 Mart, 13 Temmuz - 29 Ağustos’ta ilişkilerinizde daha maceraperest olabilirsiniz.

Yükselen Balık’sa kariyer tehlikede
• KOÇ: Güçlü kişilik, risk almayı seven, aceleci ve bencil. 2002 için Koç burcunda yazılanları dikkatle okuyunuz.
• BOĞA: Duyarlı, hayal dünyası geniş, zevkli, inatçı. 2002 ev hayatınıza zenginlik ve eğitim hayatında pozitif sonuçlar getirebilir.
• İKİZLER: Uyanık, aceleci, çok konuşan, sürekli hareket eden. 2002 parasal konularda yeni kaynaklar vaat ediyor. Hayatınızı daha sağlam bir zemine oturtmanız gerekir.
• YENGEÇ: İş hayatında kurnaz ve hırslı, hem duyarlı hem de bencil. Çelişkilere açık kişilik. 2002’de çok şanslısınız. Yolculuk, hareket ve eğitim öne çıkıyor. Parasal konularda da rahat edeceksiniz.
• ASLAN: Otoriter, güçlü kişilik, ruhsal konulara eğilimli, yabancı ülkelerle bağlantılar. Güçlü adalet duygusu. 2002’de şansınız çok açık. İstediklerinizi elde etmeniz hiç zor olmayacak.
• BAŞAK: Çelişkili, kimi zaman huzursuz, kimi zaman emin karakter. Parasal konularda başkalarının sorumluluklarını almaya eğilimli. 2002’de sabırlı olmanız ve özellikle iş hayatında sebat göstermeniz gerekiyor.
• TERAZİ: İlişkiler, evlilik ve ortaklıklar hayatında önemli rol oynar. Yalnız kalmaktan hoşlanmayan, sanatla ilgili bir karakter. Aşırı tepkiler vermeye eğilimli olabilir. 2002’de kariyer hayatında öne çıkabilir.
• AKREP: Güçlü kişilik, detaylara önem veren, kararlı ama gizleyici olmakla sabırsızca ortaya çıkmak arasında çelişkiler yaşar. 2002’de mesleki konularda yılın ikinci yarısında çok daha rahat hareket edecek.
• YAY: Dolu dolu yaşayan, risk almasını seven karakter. Özgürlüğüne çok düşkün ve huzursuz olabilir. Bir yerde kalması zordur. 2002’de evlilik ve ilişkilerinde daha sorumlu bir hava var.
• OĞLAK: Hırslı, otoriter ve ev ortamında güçlü karakter. Anne ve babanın etkisi ve beklentileri kişiliği yakından etkileyebilir. Köklerine sadıktır. 2002’de evlilik ve ortaklıklardan yana çok şanslı.
• KOVA: İdealist, aceleci bir kişilik. Duygusal olmaktan çok eyleme önem verir. Kendine sürekli yeni amaçlar yaratır. 2002’de bağımsızlığınızı savunmaya devam edebilirsiniz.
• BALIK: Hassas, merhametli, parasal konular becerikli mizaç. Kendi ayakları üzerinde durmak isteyen ama çelişkilere de açık bir karakter. 2002’de ev hayatınızda bazı kısıtlamalar ve kariyerde aşılması gereken engeller var.

OCAK ŞUBAT MART NiSAN MAYIS HAZ. TEM. AGU. EYLÜL EKİM KAS. ARA.
AŞK ** ** *** ** ** * ** *** * ** ** *
İŞ ** *** ** *** ** * ** *** ** * ** *
SAĞLIK * *** *** *** ** * ** *** *** * ** **

Anahtar: Zor * Vasat ** İyi ***

Yükselen burcunuzu bulmak için aşağıdaki tabloda doğum saatinizi, doğduğunuz dönemin satırıyla birleştirin.
İşte yükselen burcunuz...
21 Mart 31 Mart 1 Nisan 10 Nisan 11 Nisan 20 Nisan
00:00 Yay Yay Yay
00:30 Yay Yay Yay
01:00 Yay Yay Oğlak
01:30 Yay Oğlak Oğlak
02:00 Yay Oğlak Oğlak
02:30 Oğlak Oğlak Oğlak
03:00 Oğlak Oğlak Kova
03:30 Oğlak Kova Kova
04:00 Oğlak Kova Balık
04:30 Kova Balık Balık
05:00 Kova Balık Koç
05:30 Balık Koç Koç
06:00 Balık Koç Boğa
06:30 Koç Boğa Boğa
07:00 Koç Boğa ikizler
07:30 Boğa ikizler ikizler
08:00 Boğa ikizler ikizler
08:30 ikizler ikizler ikizler
09:00 ikizler ikizler Yengeç
09:30 ikizler Yengeç Yengeç
10:00 ikizler Yengeç Yengeç
10:30 Yengeç Yengeç Yengeç
11:00 Yengeç Yengeç Yengeç
11:30 Yengeç Yengeç Aslan
12:00 Yengeç Aslan Aslan
12:30 Yengeç Aslan Aslan
13:00 Aslan Aslan Aslan
13:30 Aslan Aslan Aslan
14:00 Aslan Aslan Başak
14:30 Aslan Başak Başak
15:00 Aslan Başak Başak
15:30 Başak Başak Başak
16:00 Başak Başak Başak
16:30 Başak Başak Başak
17:00 Başak Başak Terazi
17:30 Başak Terazi Terazi
18:00 Başak Terazi Terazi
18:30 Terazi Terazi Terazi
19:00 Terazi Terazi Terazi
19:30 Terazi Terazi Akrep
20:00 Terazi Akrep Akrep
20:30 Terazi Akrep Akrep
21:00 Akrep Akrep Akrep
21:30 Akrep Akrep Akrep
22:00 Akrep Akrep Akrep
22:30 Akrep Akrep Yay
23:00 Akrep Yay Yay
23:30 Akrep Yay Yay


Yarın: BOĞA



GÜNCEL