Gündem 21 Kasım Star TV yayın akışında neler var?

21 Kasım Star TV yayın akışında neler var?

21.11.2016 - 11:50 | Son Güncellenme:

21 Kasım STAR yayın akışında bulunan magazin programı, dizi ve filmleri sizler için bir araya getirdik. 21 Kasım STAR yayın akışında gün içerisinde STAR yayın akışının neler olduğunu öğrenebilirsiniz.

21 Kasım Star TV yayın akışında neler var

Star TV doğuş grubu bünyesinde yayın yapan, genel yayın yönetmenliğini Ömer ÖZGÜNER'in yaptığı ulusal bir televizyon kanalıdır. Bir çok sevilen dizi ve programı bünyesinde bulundurmaktadır. Star TV ülkemizdeki en eski yayın kuruluşlarından bir tanesidir. Bütün bir hafta boyunca Star TV yayın akışında hangi programların yayınlanacağını internet sitesinden öğrenebilirsiniz. 21 kasım Star yayın akışında magazin programları, haberler ve sevilen bir çok dizi yer alıyor. Star yayın akışının detaylarını içeriğimizde bulabilirsiniz.

Haberin Devamı

Star TV Yayın Akışı İçin TIKLAYINIZ!

Yukarıda verilen linkler bilgilendirme amaçlıdır.

21 Kasım Star Yayın Akışında Neler Var?

21 kasım Star yayın akışı, güne saat 06:45'te Bugün isimli haber programıyla başlıyor. Ece Belen Atrek'in sunumuyla, önceki geceden bugün kalanlar, gelecek haftada bizi bekleyen gündem, dünyada yaşanan gelişmeler ve gazete manşetlerinden bahsediliyor.

Saat 08:30'da Beni Affet dizisinin tekrar bölümü yayında olacak. Ankaralı zengin bir ailedeki babanın kendi tek verdiği kararlarla ailesine yaşattıkları konu alınıyor. 09:45'te Seren SERENGİL ve Deniz AKKAYA'nın sunumuyla Duymayan kalmasın

Magazin dünyasında herkesin konuştuğu gündemin perde arkasındaki gelişmeleri izleyenlere aktarıyor, bu bölümün konuğu ise Mehmet COŞKUNDENİZ.

Haberin Devamı

Beni Affet dizisi Star yayın akışında öğlen kuşağında yer alıyor, saat 15:00'te yeni bölümüyle karşınızda olacak.

Yayın akışında yer alan bir diğer program Zuhal TOPAL'la. Sunuculuğunu Zuhal Topal'ın yaptığı evlilik programı, gelin ve damat adaylarını bir araya getirerek mutlu ulaşmaları için öncü oluyor, mutlu hikayelere aracılık ediyor ve onların mutluluklarını ortak oluyor.

Yayın akışında saat 19:00'da güvenilir, objektif ve kendine has tarzıyla Nazlı ÇELİK haberlerle karşınızda olacak. Sıcak gündemi objektif yorumlarıyla takip etmek için Nazlı ÇELİK ile Star Haber'i kaçırmayın.

21 kasım Star yayın akışında haberlerin ardından sizleri son dönemlerde sevilen dizilerden bir tanesi olan Paramparça dizisi 81. bölüm ile saat 20:00'de yayında olacak. Sevilen oyuncular Erkan PETEKKAYA ve Nurgül YEŞİLÇAY'ın başrollerini paylaştığı heyecanlı dizide bu hafta, İlhan ŞEŞEN'de Ekrem karakteriyle diziye dahil oluyor.

Yazarlar