Gündem 3 kız çocuğuna taciz için 42 yıl hapis istendi

3 kız çocuğuna taciz için 42 yıl hapis istendi

05.07.2010 - 15:15 | Son Güncellenme:

Samsun’un İlkadım ilçesinde, teyzelerinin yanına bakım için verilen küçük yaştaki 3 kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen sanığın 42 yıla kadar hapsi isteniyor.

3 kız çocuğuna taciz için 42 yıl hapis istendi

Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki davada, yaklaşık 6 ay önce anneleri öldükten sonra Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne teslim edilen ve daha sonra koruyucu aile olarak teyzeleri Safiye Coşkun’a verilen K. (13), M. (11) ve İ.A. (8) adlı kız kardeşlere cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla tutuklanan İbrahim Coşkun’un yargılanmasına başlandı.

Duruşmada hakkında 42 yıla kadar hapis cezası istemiyle yargılanan sanığın hazır bulunduğu duruşmaya mağdurlar katılmadı.

Çocukların baba olan eniştesi Turgay A’nın, kendisine iftira attığını belirten sanık, "Çocukların babası Turgay’ın bizimle arası yok. Bu nedenle böyle bir senaryo hazırladı. Korucuyu aile olarak anneme devlet tarafından verilen parayı alabilmek için böyle bir iftira attı. Adı geçen çocuklar zaten benim öz teyzemin kızları onlara kötü bir şey yapmam mümkün değil. Beraatimi ve tahliyemi istiyorum" kendini savundu.

Duruşma, dosyadaki eksikliklerine giderilmesi için ertelendi.