Gündem 3'üncü kez yandı, bitişikteki ev sahibi isyan etti: İçinde biri de olabilirdi

3'üncü kez yandı, bitişikteki ev sahibi isyan etti: İçinde biri de olabilirdi

27.09.2023 - 14:50 | Son Güncellenme:

Antalya’da 3’üncü kez yanan metruk yapı, yakınındaki ev sahibini isyan ettirdi. Alevlerin diğer yapılara sıçramasını önleyen ekipler, ahşap çatı nedeniyle uzun süre soğutma çalışması yaptı.

3üncü kez yandı, bitişikteki ev sahibi isyan etti: İçinde biri de olabilirdi

Yangın, saat 12.30 sırasında Muratpaşa ilçesi Yeşildere Mahallesi 2878 Sokak üzerindeki bir süredir kullanılmayan bir evde çıktı. Evden dumanların yükseldiğini gören Emrah Mutay, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbarla bölgeye itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

Kısa sürede adrese gelen itfaiye ekipleri, 3 odalı evdeki yangını söndürmeye başladı. Alevlerin bitişiğindeki diğer yapılara sıçramasını önleyen ekipler, ahşap çatı nedeniyle uzun süre soğutma çalışması yaptı. Aynı yerin 3’üncü kez yandığı öğrenildi.

3üncü kez yandı, bitişikteki ev sahibi isyan etti: İçinde biri de olabilirdi

"İÇİNDE BİRİ DE OLABİLİRDİ"

Yangın nedeniyle ailecek büyük korku yaşadıklarını dile getiren Emrah Mutay, “3’üncü kez yandı burası. Madde bağımlıları boş olduğu için yakıyorlar sanırım. Bizim evimiz de çok yakınında. Bu ev yapılırken tek yaşlı bir teyze yaşayacak diye ses çıkarmadık. Ama teyze gittikten sonra burası bir süredir boş. Biz yangın anında biri var sandık, kimse yokmuş. Bu üçüncü yanışı, içinde biri de olabilirdi. Bizim ve diğer evlere yangın gelebilirdi. Küçük çocuklarımız var. Burası yıkılsın, metruk bina kalmasın” dedi.