Gündem Açık Lise 3. dönem sınav giriş yeri sorgulama! 2019 AÖL sınavı ne zaman?

Açık Lise 3. dönem sınav giriş yeri sorgulama! 2019 AÖL sınavı ne zaman?

03.07.2019 - 14:52 | Son Güncellenme:

Açıköğretim Lisesi 3. dönem sınav giriş yerlerine ilişkin beklenen haber geldi ve AÖL 3. dönem sınav giriş yerleri öğrencilerin erişimine açıldı. İşte merakla araştırılan Açık Lise 3. dönem sınav giriş yeri sorgulama ekranı. Peki 2019 AÖL sınavı ne zaman?

Açık Lise 3. dönem sınav giriş yeri sorgulama 2019 AÖL sınavı ne zaman

AÖL 3. dönem sınav giriş yerleri açıklandı Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada 208/3 dönem öğrencilerinin sınav giriş yerlerinin erişime açıldığı bilgisi adaylar ile paylaşıldı. Lise eğitimine açıktan devam eden adayları yakından ilgilendiren AÖL 3. dönem sınav giriş belgesinin yayımlandığI MEB'den yapılan şu açıklama ile duyuruldu.

Haberin Devamı

MEB'DEN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE;

Açık Öğretim Lisesi'nin 06 - 07 Temmuz 2019 tarihlerinde yapılacak olan 2018/3. dönem öğrencilerinin sınav giriş yerleri belli olmuştur.

Öğrencilerimiz 2018/3 Dönem Sınavına, sınav giriş belgelerinde belirtilen sınav merkezleri ve okullarda girmek zorundadır.

Sınav giriş belgesinde yer alan açıklamaların okunması ve bu açıklamalar doğrultusunda hareket edilmesi öğrencilerimizin yararına olacaktır.

Sınav giriş yerini öğrenmek için; öğrenci numaranız ve şifreniz ile AÖL Bilgi Yönetim Sistemine girerek "Öğrenci Genel Bilgiler" başlığı altındaki "Sınav Giriş Belgesi" butonunu tıklamanız gerekmektedir.

Yazarlar