Gündem AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı projelerini anlattı

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı projelerini anlattı

25.02.2024 - 23:21 | Son Güncellenme:

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İlknur Kovaç Bayraktar, proje tanıtım ve lansman toplantısında konuştu.

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı projelerini anlattı

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı İlknur Kovaç Bayraktar’ın proje tanıtım ve lansman programı Bayrampaşa’da bulunan Mehmet Akif Ersoy Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Programa İlknur Kovaç Bayraktar’ın yanı sıra, AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, AKP ve MHP İl Yönetim Kurulu üyeleri, Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner, Ak Parti Bayrampaşa İlçe Başkanı Ersin Saçlı, MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı Tarık Karataş, AK Parti ve MHP teşkilat üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Bayraktar’ın içerisinde kentsel dönüşüm, sağlık, sanat, spor ve sosyal yaşam aktivitelerine dair hazırladığı projelerini anlattığı sunumu sonrasında, belediye meclis üyesi adayları da tanıtıldı.

Haberin Devamı

AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı projelerini anlattı

“BAYRAMPAŞA’MIZI BAŞARIDAN BAŞARIYA TAŞIMAYA GELİYORUZ"

Bayraktar, “Bizim Anadolu’nun ve Balkanların bir yürek olup, tek yürekte buluştuğu evimiz, yuvamız, sevdamız Bayrampaşa’mıza dair umutlarımız, hayallerimiz, yepyeni projelerimiz var. Kararlıyız, hazırız, geliyoruz. Biz birlik ve beraberlik içerisinde bugüne kadar kazandırılan eserlerin yanı sıra ilçemize yeni eser ve projeler kazandırmak için yola çıkıyoruz. 300 bin nüfuslu Bayrampaşa’mızın her bir ferdi bizim için çok değerli, bizim için çok kıymetli. Bayrampaşa’da gerçek belediyeciliği sürdürmeye, yediden yetmişe tüm yüzleri güldürmeye, Bayrampaşa’mızı başarıdan başarıya taşımaya geliyoruz. Gönülden işler yapmaya, gönüller yapmaya geliyoruz. Çocuklarımızı, gençlerimizi, kadınlarımızı ve değerli büyüklerimizi kapsayan, yediden yetmişe Bayrampaşalı tüm komşularımızı kucaklayan, birbirinden özel projeler hazırladık. Kentsel dönüşümden sağlığa, eğitimden ulaşıma, kent estetiğinden altyapıya, sosyal belediyecilikten kültür-sanata, spordan kent yaşamına kadar birçok alanda onlarca projelerimiz var. Bugüne kadar Bayrampaşa’mız için taş üzerine taş koyan, projeler geliştirip, eserler kazandıran AK Parti Belediye Başkanlarımız sayın Hüseyin Bürge ve sayın Atila Aydıner’e huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum. Şunu da söylemek istiyorum. Beni bu göreve layık gören kıymetli cumhurbaşkanımızın yarın doğum günü, bugün de benim için hayatımın en anlamlı, özel günü. Bu vesileyle iyi ki doğdun kıymetli cumhurbaşkanım diyorum" ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

“BAYRAMPAŞAYI İLKNUR HANIMA TESLİM EDECEĞİZ"

Bayrampaşa Belediye Başkanı Atila Aydıner ise, “İlknur Kovaç Bayraktar’a Bayrampaşa’yı teslim ettiğimiz andan itibaren bütün projelerimiz buraya akacaktır. Ben buna inanıyorum. Bunun sözünü zaten dün kendileri de verdiler. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde Murat Kurum, olmazsa olmazdır. Bayrampaşa’da da İlknur Kovaç kardeşimiz de olmazsa olmazdır. 31 Mart gecesi sandıkları patlatırcasına, gece gündüz demeden çalışmaya hazır mısınız? 31 Mart 2024 seçimleri Bayrampaşa’mıza, İstanbul’umuza, Türkiye’mize ve tüm dünyaya hayırlı olsun inşallah" diye konuştu.