Gündem AK Parti İstanbul'un yerel seçim şarkısı belli oldu

AK Parti İstanbul'un yerel seçim şarkısı belli oldu

07.01.2024 - 02:29 | Son Güncellenme:

AK Parti İstanbul'un yerel seçim şarkısı belli oldu. AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 31 Mart yerel seçimleri için kullanılacak seçim şarkısını paylaştı.

AK Parti İstanbulun yerel seçim şarkısı belli oldu

AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, 31 Mart yerel seçimleri süresince kullanılacak olan seçim şarkılarından birini sosyal medya hesabından paylaştı.

Haberin Devamı

Osman Nuri Kabaktepe, "Çoğu bitti azı kaldı. Bu şehrin her sokağında aşkımızın izi kaldı…" ifadelerine yer verdi.

ADAYLAR AÇIKLANIYOR

AK Parti, 31 Mart yerel seçimleri öncesi belediye başkanlıklarıyla ilgili aday belirleme çalışmasında sona geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün İstanbul Haliç Kongre Merkezi’nde yapacağı toplantıyla ilk etapta 12 büyükşehir ve 16 ilin belediye başkan adaylarını açıklayacak. Programda yalnızca il ve büyükşehir adayları açıklanacak; ilçe belediye başkan adayları ise 15 Ocak’tan sonra belli olacak.

İŞTE AÇIKLANACAK İLLER

Haberin Devamı

Erdoğan’ın adaylarını duyuracağı iller de netleşti. İstanbul, Kocaeli, Eskişehir, Erzurum, Denizli, Bursa, Aydın, Balıkesir, Mardin, Muğla, Samsun ve Ordu Büyükşehir belediyeleri ile Giresun, Elazığ, Artvin, Edirne, Düzce, Bitlis, Bingöl, Çanakkale, Çankırı, Kastamonu, Rize, Sinop, Tokat, Yalova, Isparta ve Bayburt’un adayları yarın ilan edilecek. Aday gösterilecek isimlere dün itibarıyla adaylıkları tebliğ edildiği de öğrenildi. Saat 14.00’te başlaması planlanan programda Erdoğan konuşmasını gerçekleştirecek. Daha sonra büyükşehirler başta olmak üzere alfabetik sırayla illerin belediye başkan adayları tek tek açıklanacak.