Gündem AK Parti'nin Adana adayı Kocaispir: Adana değişim istiyor

AK Parti'nin Adana adayı Kocaispir: Adana değişim istiyor

14.03.2024 - 12:49 | Son Güncellenme:

Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçe sakinleriyle kucaklaşan Kocaispir, “Adana değişim istiyor” dedi.

AK Partinin Adana adayı Kocaispir: Adana değişim istiyor

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatih Mehmet Kocaispir, seçim çalışmalarını Adana’nın dört bir yanında sürdürüyor.

Haberin Devamı

Adana’nın ilçelerini karış karış gezen Kocaispir, seçim çalışmaları kapsamında bir günde 3 ilçeyi ziyaret etti. Feke, Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçe sakinleriyle kucaklaşan Kocaispir, seçim ofislerinin açılışını yaptı.

AK Partinin Adana adayı Kocaispir: Adana değişim istiyor

Kocaispir, “Göreve geldiğimizde Adana’mızı ve ilçelerimizi kalkınma hamleleri ile geleceğe taşıyacağız. Her ilçemizi spor tesisleri ile buluşturacağız. Çocuklarımıza masal evleri, küçük bilim merkezleri, dene yap atölyeleri kuracağız. Çiftçimize tohum, fide, gübre, veteriner desteği sağlayacağız. 31 Mart’tan sonra Adana’da yepyeni bir dönem başlayacak. Bu yeni dönemin adı Adana’nın altın çağı, Feke, Saimbeyli, Tufanbeyli’nin altın çağı olacak. Büyükşehir’den hangi hizmetleri beklediğinizi biz iyi biliyoruz. Dersimize iyi çalıştık. Neler yapılması gerektiğini gayet iyi bilen bir ekiple, kadroyla Allah’ın izniyle 1 Nisan’dan itibaren iş başına geliyoruz ve icraatları birbiri arkasına gerçekleştireceğiz. Adana’nın makus talihi son bulacak. Önümüzdeki 5 yılın sonunda çok büyük bir koordinasyonla Adana ve tüm ilçelerimiz altın çağını yaşayacak” dedi.

Haberin Devamı

ADANA’NIN ALTIN ÇAĞI BAŞLIYOR

İftarı Tufanbeyli’de ilçe sakinleri ile birlikte yapan Kocaispir, “Bugün Tufanbeyli ilçemizde coşkuyla karşılandık. Hemşehrilerimizin inancı, azmi, kararlılığıyla görüyoruz ki Adana değişim istiyor. Adana hizmet istiyor. Bizi bağrına basan hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum. Tufanbeyli ilçemize altyapı hizmetlerini, üstyapı hizmetlerini, sosyal hizmetleri en iyi ve en güzel şekilde getireceğiz. Cumhur İttifakı’nın belediyecilik anlayışı ile Adana’mızı en güzel yarınlara hep birlikte hep beraber taşıyacağız. Adana kazanacak” diye konuştu.