Gündem AKP'li Topuz'un oğlu, TEM’de göğsünden vurulmuş olarak bulundu

AKP'li Topuz'un oğlu, TEM’de göğsünden vurulmuş olarak bulundu

17.08.2009 - 03:09 | Son Güncellenme:

AKP İstanbul eski Milletvekili Gülseren Topuz'un oğlu Berk Topuz, gece yarısı TEM Otoyolu’nun Kocaeli Körfez İlçesi geçişinde otomobilinin içinde göğsünden vurulmuş olarak bulundu. Durumu ağır olar Berk Topuz Derince İlçesi Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak ameliyata alındı

AKPli Topuzun oğlu, TEM’de göğsünden vurulmuş olarak bulundu

Milletvekili Gülseren Topuz ile Prof. Dr. Erkan Topuz'un oğulları olan Gazi Üniversitesi'nde Asistan Doktor olarak görevli Berk Topuz, gece yarısı TEM Körfez İlçesi geçişi Tütünçiftlik Mevkiinde Audi marka otomobilinin içinde göğsünden vurulmuş olarak bulundu. Yoldan geçen sürücülerin ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekiplerinin bulduğu ve ambulansla Derince Devlet Hastanesi’ne getirilen Berk Topuz hemen ameliyata alındı. Göğsünden tek mermi ile vurulan Berk Topuz’un durumunun ciddi olduğu belirtilirken, merminin sol göğsünden girip dalağını delerek bağırsağını da parçaladığı belirtildi. Soruşturma sürüyor.

Haberin Devamı

Milletvekili Topuz, Meclis'te Türkiye'deki kuru sıkı tabancaların üretimin durdurulması ile ilgili önerge vermişti.

PROF. DR. TOPUZ HASTANEYE GELDİ
TEM Otoyolu'nun Kocaeli Körfez İlçesi geçişinde otomobilinde tek kurşunla vurulmuş olarak bulunan AKP eski Milletvekili Gülseren Topuz'un oğlu Berk Topuz, kaldırıldığı Derince Devlet hastanesinde ameliyata alındı. Oğlunun vurulduğu haberini alan baba Prof. Dr. Erkan Topuz da hastaneye geldi.

Bu arada soruşturmayı sürdüren güvenlik güçlerinin olayla ilgili 2 kişiyi gözaltına aldığı iddia edildi.