Gündem Aksaray'da fabrika yangını! Ekipler sevk edildi

Aksaray'da fabrika yangını! Ekipler sevk edildi

03.05.2024 - 08:43 | Son Güncellenme:

Aksaray'da organize sanayi bölgesindeki bir yağ fabrikasında yangın çıktı. Çok sayıda itfaiye ekibi, alevleri söndürmek için çalışma başlattı.

Organize sanayi bölgesindeki bir yağ fabrikasında saat 07.30 sıralarından belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Alevler hızla tüm fabrikayı sardı. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye, sağlık ve polis ekibi sevk edildi.

Haberin Devamı

Zaman zaman patlama sesleri de duyulurken, bölgedeki ilçe ve illerden da itfaiye ekipleri istendi. Ekiplerin alevleri söndürmek için çalışması sürüyor.

‘ALEVLER BİR ANDA İNSAN BOYUNU AŞTI’

Aksaray’da Ahmet Şahin'e ait olan atık madeni yağ geri dönüşüm işleme fabrikasındaki yangının ilk belirlemelere göre sistem gazı bacasından çıktığı belirtildi. Yangının, işçilerin, iş yerine yeni geldiği saatlerde başladığı, ölen ya da yaralanan olmadığı öğrenildi. Fabrika çalışanlarından Gülşen Baykal, ”Saat 07.30 sıralarında fabrikaya geldik. Servisten fabrikaya girerken alevlerle karşılaştık. Alevler bir anda insan boyunu aştı, bir anda fabrikayı sardı. Biz de güvenlik amacıyla fabrika dışında bekliyoruz. Jandarma güvenlik önlemi aldı” dedi.

Haberin Devamı

İtfaiye ekiplerinin yangını söndürme çalışmaları sürüyor.

Aksarayda fabrika yangını Ekipler sevk edildi