Gündem Analar ve Anneler 5. son bölümde Zeliha şişlendi!-izle

Analar ve Anneler 5. son bölümde Zeliha şişlendi!-izle

18.11.2015 - 13:36 | Son Güncellenme:

ATV'nin yeni dizisi Analar ve Anneler 5. bölüm ile herkesi ekrana kilitledi. Son bölümü ile ekrana gelen Analar ve Anneler'de Murat ve Zeliha ilk kez buluşuyor. Fakat Zeliha'yı büyük bir tehlike bekliyor. Analar ve Anneler 5. son bölümde yaşananlar ve ayrıntılar haberimizde.

Analar ve Anneler 5. son bölümde Zeliha şişlendi-izle

Ay Yapım imzalı Analar ve Anneler’in yayınlanan son bölümünde heyecan doruktaydı. Okan Yalabık, Binnur Kaya, Sinem Kobal, Hazar Ergüçlü, Ulaş Tuna Astepe, Metin Akdülger ve Nazan Kesal'ın rol aldığı Analar ve Anneler dizisinin bu hafta yayınlanan çarpıcı son bölümü, duygusal sahneleriyle izleyicileri yine ekran başına topladı.

Haberin Devamı

ANALAR VE ANNELER SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


Kader Murat’ı cezaevindeki Zeliha’ya getirmiştir. Doğumdan sonra kucağından söküp alınan yavrusu Murat, ilk defa Zeliha’nın karşısındadır işte. Fakat Zeliha daha evladı Murat’a yaklaşamadan, Neriman’ın oyunu devreye girer ve Zeliha Kader’in gözleri önünde şişlenir. Kader Zeliha’yı orada bırakıp, kucağında Murat’la korku içinde çıkar cezaevinden. Neriman ise, Kader’in Murat’ı cezaevine, Zeliha’ya götürdüğünü anlamıştır. Kader, Neriman için bir tehdittir artık.

Neriman Kader’den kurtulmak isterken, Kader de Neriman’ın ne kadar tehlikeli olabileceğinin farkındadır. Doğduğu gün kucağına verilen Murat’ı, annesi Zeliha’ya kavuşturma çabaları bir bir engellense de, Murat’ı Neriman’ın kollarına bırakmaya niyeti yoktur Kader’in. Diğer tarafta Zeliha yaşam savaşı verirken, Tahsin de Ayhan’dan Zeliha’nın hesabını soracaktır. Tahsin Ayhan’dan bundan sonra temelli kurtulmanın yolunu ararken, Ayhan Tahsin’in kendisini kapattığı depodan kaçabilmek için, Tahsin’de ömür boyu kalacak bir iz bırakır...

Haberin Devamı

ANALAR VE ANNELER 5. BÖLÜM 3. FRAGMANI

Neriman ise, Kader'in Murat'ı cezaevine, Zeliha'ya götürdüğünü anlamıştır. Kader, Neriman için bir tehdittir artık. Neriman Kader'den kurtulmak isterken, Kader de Neriman'ın ne kadar tehlikeli olabileceğinin farkındadır.

Doğduğu gün kucağına verilen Murat'ı, annesi Zeliha'ya kavuşturma çabaları bir bir engellense de, Murat'ı Neriman'ın kollarına bırakmaya niyeti yoktur Kader'in. Diğer tarafta Zeliha yaşam savaşı verirken, Tahsin de Ayhan'dan Zeliha'nın hesabını soracaktır.

Tahsin, Ayhan'dan bundan sonra temelli kurtulmanın yolunu ararken, Ayhan Tahsin'in kendisini kapattığı depodan kaçabilmek için, Tahsin'de ömür boyu kalacak bir iz bırakır...

ANALAR VE ANNELER 4. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Mustafa ve Kader bunca zaman sonra kavuşmuşlarken, önlerinde birden çok engel vardır. Mustafa, babası Salih'in Kader'e yaptıklarını öğrenince Salih'i vurmuştur. İkili, Salih'i oracıkta yaralı halde bırakıp, Murat'ı da yanlarına alarak kaçarlar. Halil'in olanları gördüğünün farkında değillerdir henüz. Halil, Kader ve Mustafa'nın peşine takılacaktır. Diğer tarafta, Neriman'ın oyununa gelen Zeliha, Ayhan'ın avucunun içine düşmüştür. Ayhan, Zeliha'yı karakola götürdüğünde, Zeliha'dan istediğini almadan onu bırakmamaya yemin eder. Neriman'ın evinde Kader'in yemenisini bulan Zeliha ise, Neriman'ın bebeğini Kader'e verdiğinden emindir artık.