Gündem Ankara hava durumu | 10 Ocak 2019

Ankara hava durumu | 10 Ocak 2019

09.01.2019 - 23:02 | Son Güncellenme:

Ankara'da hava nasıl olacak? Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM) 10 Ocak Perşembe gününe ilişkin Ankara hava durumu tahminini yayınladı. Ankara'da kar yağışı olacak mı?

Ankara hava durumu | 10 Ocak 2019

Ankara 10 Ocak Perşembe hava durumu belli oldu. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgiler doğrultusunda Ankara hava durumunu derledik. Peki Ankara'da bugün hava nasıl olacak?

10 OCAK ANKARA HAVA DURUMU

Bölge genelinin parçalı bulutlu geçeceği tahmin edilmektedir. İç kesimlerde bu gece ve sabah erken saatlerde kuvvetli buzlanma ve don olayı ile beraber pus, yer yer sis görülmesi beklenmektedir.

HAVA SICAKLIĞI

Hava sıcaklıklarının yarın (Perşembe) böge genelinde 6-8 derece artması beklenmektedir.

RÜZGAR

Rüzgarın güney, güneydoğulu yönlerden orta kuvvette, Batı Karadeniz bölümünde kuvvetli, yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/sa) şeklinde, yarın (Perşembe) sabah saatlerinden sonra Ankara, Çankırı ve Kırıkkale'de kuvvetli (30-50 km/sa) esmesi beklenmektedir.

BUZLANMA VE DON UYARISI

Gece ve yarın (Perşembe) sabah erken saatlerde kuvvetli buzlanma ve don olayı görüleceğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (Buzlanma, Don Olayı, Ulaşımda Aksamalar) dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.