Gündem Antalya’da huzurevinde bıçaklı saldırı! Korkunç detaylar ortaya çıktı

Antalya’da huzurevinde bıçaklı saldırı! Korkunç detaylar ortaya çıktı

03.05.2024 - 12:58 | Son Güncellenme:

Antalya’da İzzettin Süğüt (65), kaldığı huzurevinde husumetli olduğu öne sürülen 3 kişiye bıçakla öldürdü. Olayda Selçuk Goncegül (73) ile Ali Serdar Batır (66) hayatını kaybetti, Ahmet Özdemirel (74) ise yaralandı. Konu ile ilgili yeni detaylar ise kan dondurdu.

Olay, saat 01.30 sıralarında Döşemealtı ilçesi Yeşilbayır Mahallesi Mektep Sokak'taki Antalya Büyükşehir Belediyesi Halil Akyüz Huzurevi'nde meydana geldi. İzzettin Süğüt, aralarında husumet olduğu öne sürülen ve kendisiyle aynı huzurevinde kalan Selçuk Goncegül, Ali Serdar Batır ve Ahmet Özdemirel'e bıçakla saldırdı.

Haberin Devamı

Süğüt olay sonrası yangın merdiveninden kaçtı. Huzurevi görevlilerinin ihbarı üzerine adrese ekipler sevk edildi. Sağlık görevlileri, Selçuk Goncegül ile Ali Serdar Batır’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Ağır yaralı Ahmet Özdemirel ise ambulansla hastaneye götürüldü.

Ekipler, İzzettin Süğüt'ü yakalamak için çalışma başlattı. Polis ve bekçilerin el fenerleriyle yaptığı aramada İzzettin Süğüt, Yeşilbayır Mahallesi Atatürk Caddesi'nde yakalanıp gözaltına alındı. Polis merkezine götürülen Süğüt, işlemlerinin ardından Cinayet Büro ekiplerine teslim edilerek Antalya'ya getirildi. Selçuk Goncegül ve Ali Serdar’ın cenazeleri ise Antalya Adli Tıp Kurumu'nun morguna kaldırıldı.

Antalya’da huzurevinde bıçaklı saldırı Korkunç detaylar ortaya çıktı

3 KİŞİYİ UKUSUNDA BIÇAKLAMIŞ

Haberin Devamı

İzzettin Süğüt'ün, Antalya Cinayet Büro'daki işlemleri sürüyor. Süğüt'ün, gece geç saatlerde odalarına girdiği 3 kişiyi, uyurken bıçakladığı ortaya çıktı. 4,5 yıldır huzurevinde kalan Süğüt'ün huzurevindeki diğer kişilere sürekli rahatsızlık verip, tartıştığı, bu nedenle yönetim tarafından huzurevinden çıkarılma kararı alındığı, bu sabah itibarıyla da ayrılmasının planlandığı öğrenildi.

ODA ARKADAŞI KONUŞTU

Huzurevinde İzzettin Süğüt ile aynı odada kalan Mustafa Gülden, "Hiçbir sorununu, sıkıntısını görmedim. Huzurevinin bahçesine fidan dikerdi. Boş zamanlarında boncuklardan kolye takı yapar satar, o şekilde geçinirdi" dedi.

Huzurevinin bağlı olduğu Antalya Büyükşehir Belediyesi de olayla ilgili inceleme başlattı.

Antalya’da huzurevinde bıçaklı saldırı Korkunç detaylar ortaya çıktı

'BENİ SÜREKLİ ŞİKAYET EDİYORLARDI'

Selçuk Goncegül ile Ali Serdar Batır'ı bıçakla öldürüp, Ahmet Özdemirel'i yaralayan İzzettin Süğüt, Antalya Cinayet Büro Amirliği'ndeki ilk ifadesinde, "Beni sürekli şikayet ediyorlardı. Dedikodumu yapıyorlardı. Sürekli hakkımda konuşuyorlardı" dedi.

Huzurevinde 4,5 yıldır kalan ve diğer kişilerle de tartıştığı öğrenilen Süğüt'ün, olayda meyve bıçağı kullandığı ortaya çıktı.

30'A YAKIN BIÇAK DARBESİ

Olay yeri inceleme ekiplerinin çalışmasında, hayatını kaybeden Selçuk Goncegül'ün 30'a yakın, Ali Serdar Batır'ın göğüs bölgesinde 3, ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Ahmet Özdemirel'in de 20-25 arası bıçak darbesi aldığı öğrenildi.

Haberin Devamı

TUTUKLANDI

Huzurevindeki 2 kişiyi bıçaklayarak öldürüp, 1 kişiyi de ağır yaralayan İzzettin Süğüt, işlemlerinin ardından çıkartıldığı nöbetçi hakimlik tarafından 'Tasarlayarak insan öldürme' suçundan tutuklandı.

Antalya’da huzurevinde bıçaklı saldırı Korkunç detaylar ortaya çıktı

2 ELİNDE BIÇAKLA GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Antalya'nın Döşemealtı ilçesinde kaldığı huzurevinde bıçakla 2 kişiyi öldürüp, 1 kişiyi yaralayan ve tutuklanarak cezaevine gönderilen İzzettin Süğüt'ün, olay anında huzurevindeki görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası görüntülerine Süğüt'ün koridora çıktığı ve kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini gördüğü esnada peşinden gitmesi, güvenlik görevlisinin yere düşerek kalkıp kaçması yansıdı. İzzettin Süğüt'ün 2 elinde bıçak olması, huzurevinin merdivenlerden inmesi ve kaçması da güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

Antalya’da huzurevinde bıçaklı saldırı Korkunç detaylar ortaya çıktı

Yazarlar