Gündem Açık Öğretim Fakültesi sınav giriş yerleri açıklandı! AÖF sınav giriş belgesi

Açık Öğretim Fakültesi sınav giriş yerleri açıklandı! AÖF sınav giriş belgesi

13.01.2020 - 17:08 | Son Güncellenme:

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Güz Dönemi final sınavları 18-19 Ocak 2020 tarihlerinde uygulanacak. AÖF sınavlarına sayılı günler kala öğrenciler harekete geçti. AÖF sınavlarına nerede katılacağını merak edenler, AÖF sınav yerleri açıklandı mı arayışında bulunuyor. Anadolu Üniversitesi açık Öğretim Fakültesi sınav giriş yerleri mobil uygulama üzerinden erişime açıldı. AÖF sınav giriş yeri sorgulama linki haberimizde...

Açık Öğretim Fakültesi sınav giriş yerleri açıklandı AÖF sınav giriş belgesi

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi öğrencileri, 2019-2020 Eğitim Yılının Güz Dönem final sınavları için sabırsızlanıyor. Bu yıl AÖF Güz Dönemi vize sınavlarına katılarak, iyi puan alanlar veya kötü puan alan öğrenciler, AÖF Güz Dönemi Final sınavları için tüm hazırlıklarını sürdürüyor. Özellikle AÖF Güz Dönemi vize sınavlarından kötü puan alan öğrenciler, AÖF Güz Dönemi Final sınavlarından yüksek puan almayı hedefliyor. Peki AÖF sınav giriş yerleri belirlendi mi? AÖF sınavları ne zaman, saat kaçta gerçekleştirilecek?

Haberin Devamı

AÖF SINAV TARİHLERİ NE ZAMAN?

AÖF Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavları 18-19 Ocak 2020 tarihlerinde uygulanacak.

AÖF SINAV YERLERİ BELLİ OLDU 

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi resmi twitter adresi üzerinden duyuru yayımladı. Yapılan duyuruda;

"Değerli öğrencilerimiz, sınav giriş belgeleriniz Anadolu Mobil uygulamasında saat 16.00 da, web sitesinde 17.00 da yayınlanacaktır... Anadolu Mobil uygulamasını indirirseniz cep telefonunuzdan sınava gireceğiniz yeri de görebilirsiniz...Başarılar dilerim ..."

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ NEREDEN ALINIR?

Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi'nin resmi internet sitesi üzerinden AÖF öğrenci girişi yaparak sınav yerinize erişim sağlayabilirsiniz.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Sınava Girmek İçin Gerekli Belgeler

Haberin Devamı

Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
Fotoğraflı, soğuk damgalı ve T.C. kimlik numaralı nüfus cüzdanı,
Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartı,
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti kimlik kartı,
T.C. kimlik numaralı sürücü belgesi,
Süresi geçerli pasaport,
Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait Mavi Kart,
Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından verilen fotoğraflı, imzalı, mühürlü ve süresi geçerli Geçici Kimlik Belgesi,Yurt dışında yapılan sınavlarda T.C. vatandaşları hariç başka bir ülkenin vatandaşları için o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmî belge.