Gündem AÖL 3. dönem sınav sonuçları açıklandı! AÖL sınav sonucu sorgulama

AÖL 3. dönem sınav sonuçları açıklandı! AÖL sınav sonucu sorgulama

31.07.2017 - 07:21 | Son Güncellenme:

AÖL 3. dönem sınav sonuçları az önce erişime açıldı. MEB tarafından günler öncesinde duyurulan AÖL 3. dönem sınav sonuçları aöl.meb.gov.tr adresi üzerinden adaylara duyuruldu. AÖL 3. dönem sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar TC kimlik numaraları ve şifreleri ile sorgulama yapabilecek.

AÖL 3. dönem sınav sonuçları açıklandı AÖL sınav sonucu sorgulama

AÖL 3. dönem sınav sonuçları az önce resmi site üzerinden adaylara duyuruldu. Binlerce adayın merak içinde beklediği AÖL 3. dönem sınav sonuçları MEB tarafından resmi site üzerinden erişime açıldı. AÖL 3. dönem sınav sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar aöl.meb.gov.tr adresi üzerinden TC kimlik numaraları ve şifreleri ile giriş yaparak sonuçlarını öğrenebilecek.

Haberin Devamı

AÖL ÖĞRENCİ GİRİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ

AÖL III. DÖNEM SINAV SONUÇLARI AÇIKLANDI

2016-3 Dönem uzaktan eğitim ile okutulan derslerin sınav sonuçları açıklanmıştır. Mezuniyet incelemesinde gözüken öğrencilerin okullarda bulunan evrakları taranıp sisteme atılmış ise en kısa zamanda bu öğrencilerin nihai mezuniyeti yapılacaktır. Belgeleri taranıp sisteme atılmayan öğrencilerinde bir an önce bu işleminin yüz yüze eğitim verilen okul müdürlükleri tarafından yapılması gerekmektedir.

Mezun olan öğrencilerimiz ihtiyaç duymaları halinde yüz yüze eğitim aldıkları okullardan geçici mezuniyet belgelerini alabilirler. Mezun olan öğrencilerin diplomaları 2 ay içerisinde düzenlenip Koordinatör Halk Eğitimi merkezlerine gönderilecektir. Diploma takip kısmından diplomanızın nereye gideceğini görebilirsiniz.