Gündem Arka Sokaklar 414. bölüm fragmanında duygusal anlar!

Arka Sokaklar 414. bölüm fragmanında duygusal anlar!

22.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cuma akşamları ekrana gelen Arka Sokaklar 414. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yayınlanan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanında Tunç ve kız arkadaşının beraber kaçırılması herkesi şoke edecek. Mesut'a kızgın olan Tunç babasını derinden yaralayacak. Arka Sokaklar 414. nefes kesen yeni bölüm fragmanı ile Cuma akşamı ekrana gelecek.

Arka Sokaklar 414. bölüm fragmanında duygusal anlar

Arka Sokaklar 413. son bölümü dün akşam yayınlandı. Albay, Ali'yi tuzağa düşürünce ortalık karıştı. Rıza Baba bir süre Ali’nin rehin alındığından haberi olmaz. İşte Arka Sokaklar hem son bölüm hem de 414. yeni bölüm fragmanı...

Haberin Devamı

Albay Yüksel, Ali'yi rehin aldı. Arka Sokaklar 413. Bölüm ile nefesleri kesti. 21 Ekim Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'deydi.

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ARKA SOKAKLAR SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Albay Yüksel ve askerleri Rızaların evin kapısındadır. Kerim’i öldü sanmakta olan Yüksel, Rıza babaya evlat acısının ne olduğunu göstermeye yeminlidir. Aylin, bilgisayarının başında Albay’ın, Rızaların evine girdiğini görür. Bir hışım toplantı odasına geçip Rıza, Arif ve Faruk’a haber verir. Rızalar, hemen emniyetten çıkış yaparlar. Albay’ın son kalesi Mevlüt ve adamları tarafından yolları kesilir ve sıkı bir çatışma başlar.

Bu sırada da Mesut, Hüsnü, Selin, Ali, Aylin, Hakan ve diğerleri Rıza Babanın evinin önünde yerlerini alır. Ali, Albay tarafından rehin alınır. Mesut yanına ufak bir ekip alıp Rızaları kurtarmaya desteğe gider. Hüsnü, Ali’yi Albay’ın elinden kurtaracaklarının planını kurmaya çalışır. Rıza’ya bir süre Ali’nin rehin alındığı söylenemez. Albay’ın Ali’yi sağ bırakmak gibi bir düşüncesi yoktur.

Yazarlar