Gündem Arka Sokaklar son bölüm ardından 481. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Arka Sokaklar son bölüm ardından 481. yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

11.05.2018 - 07:45 | Son Güncellenme:

Ekranların fenomen dizileri arasında yer alan Arka Sokaklar 480. son bölümü ile dün akşam ekrana geldi. Kanal D ekranında yayınlanan Arka Sokaklar dizisi ekrana gelen son bölüm ardından 481. yeni bölüm fragmanı hemen yayınlandı. Arka Sokaklar yayınlanan yeni bölümde Komiser Mesut'un evi kurşunlanıyor.

Arka Sokaklar son bölüm ardından 481. yeni bölüm fragmanı yayınlandı

Arka Sokaklar 480. bölümde Rıza Baba, torunu ve kızını bulmak için tüm imkanlarını kullanıyor! Arka Sokaklar'ın 481. bölüm fragmanı ise dün akşam ekrana gelen son bölüm ardından hemen yayınlandı.

Haberin Devamı

ARKA SOKAKLAR 480. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Umut Bebek davası göründüğü kadar kolay kapanmayacaktır. Asım, hapishanede de olsa Selin ve Mesut’tan intikam alıp, oğlunu ellerinden almanın peşine düşer. Arif’e istihbarattan Mesut’un peşinde adamların olduğuna dair bilgi gelir.

Musa, sorgusunda kunduracı Nevzat’ın adresini verir. Rıza Baba bu işi tek başına çözmek ister. Tekinsiz bir mahallede yaşayan Nevzat’ın yanına, ziyarete gider. Nevzat eski kabadayılardandır. Rıza ile de eski tanışıklıkları vardır.

Hüsnü son zamanlardaki sağlık problemleri üzerine, Reşat Hoca’nın kapısını çalar. Hüsnü’nün anlattığı belirtilerden Reşat şüphelenir ve tahlillerin yapılması için hastaneye giderler.

Rıza Baba, kızını ve torununu kaçıranın peşine düşmüştür. Onları bulmak için elindeki tüm imkanlarını kullanacaktır.

Haberin Devamı

Hüsnü'nün rahatsızlığı kafalardaki soruyu cevapsız bırakmaya devam edecektir. Mesut ise teröristlerle çatışma içerisine girecektir.

Arka Sokaklar, merakla beklenen yeni bölümüyle Cuma akşamı saat 20.00'de Kanal D'de!


ARKA SOKAKLAR 481. BÖLÜM FRAGMANI