Gündem Aşk Laftan Anlamaz 19. yeni bölümde Hayat yıkılıyor!

Aşk Laftan Anlamaz 19. yeni bölümde Hayat yıkılıyor!

17.11.2016 - 15:59 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz yayınlandığı ilk günden bu yana büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Show Tv ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Aşk Laftan Anlamaz 19. yeni bölümde Hayat büyük bir şok yaşıyor. Murat'ı başka bir kızla gören Hayat'ın vereceği tepki büyük merak konusu olmayı sürdürüyor. Aşk Laftan Anlamaz her Cumartesi saat 20:00'de Show Tv ekranlarında yayınlanıyor...

Aşk Laftan Anlamaz 19. yeni bölümde Hayat yıkılıyor

Farklı hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Aşk Laftan Anlamaz 19. bölüm fragmanı yayınlandı. Başrollerini Hande Erçel ve Burak Deniz'in paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz 19. yeni bölümü ile 19 Kasım 2016 Cumartesi akşamı saat 20:00'da Show TV'de.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 19. BÖLÜM 2. FRAGMANI



AŞK LAFTAN ANLAMAZ 19. BÖLÜM 1. FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 18. SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

“Aşk Laftan Anlamaz”ın 18. bölümünde; Hayat ve Murat’ın mutlu sonu zor günlerin başlangıcıdır. Hayat içine düşeceği çıkmazdan habersiz Murat’a evet derken, Murat karmakarışık duygularla aşkıyla öfkesi arasında gidip gelmektedir. Öğrendiği gerçeklerin ağırlığı ile her şeyin acısını Hayat’tan çıkarmaya başlar. Hayat ise Murat’ın öğrendiği gerçeklerden habersiz tüm suçu kendisinde görmekte ve söylediği yalan yüzünden Murat’ın kendisini affedemediğini düşünmektedir. Ancak pes etmeye niyeti yoktur. Murat onu affedene kadar ne olursa olsun asla onu terk etmeyecektir. Murat tüm bunların arasında Haşmet dedenin Hayat’ı geri alma çabalarına karşı koyarken beklemediği bir gerçekle daha karşılaşır. İki aile arasındaki bağ geçmişten kalan hesaplara bağlanmaktadır.

Haberin Devamı

Yapım: Bi Yapım
Yapımcı: Burak Sağyaşar
Yönetmen: Müge Uğurlar
Senaryo: Makbule Kosif

Oyuncular: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (Tuval),Metin Akpınar (Haşmet Dede), Süleyman Felek (Kerem), Betül Çobanoğlu (Derya), Cem Emüler (Nejat), Evren Duyal (Fadik), Sultan Köroğlu Kılıç (Emine), Oğuz Okul (Kemal), Gözde Kocaoğlu (Çağla), Nazan Diper (Azime)