Gündem Aşk Laftan Anlamaz 20. bölüm fragmanında kıskançlık krizi!

Aşk Laftan Anlamaz 20. bölüm fragmanında kıskançlık krizi!

23.11.2016 - 14:22 | Son Güncellenme:

Aşk Laftan Anlamaz 20. yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Merakla beklenen Aşk Laftan Anlamaz 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Aşk Laftan Anlamaz yeni bölümünde Hayat kıskançlığından yine ortalığı karıştırıyor...

Aşk Laftan Anlamaz 20. bölüm fragmanında kıskançlık krizi

Aşk Laftan Anlamaz kavgayla başlayıp aşkla devam eden heyecan dolu sahneleriyle bu hafta izleyiciyi ekrana kilitleyecek. Romantik komediye farklı bir boyut kazandıran Aşk Laftan Anlamaz 20. yeni bölümü için heyecan dorukta. Merakla beklenen Aşk Laftan Anlamaz 20. bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide bu hafta Murat'ı kıskanan Hayat aldığı ilk yüzükle ortalığı bir birine katacak. Yapımcılığını, Bi Yapım’ın üstlendiği, başrollerini; Hande Erçel ve Burak Deniz’in paylaştığı Aşk Laftan Anlamaz dizisi 20. yeni bölümü ile 26 Kasım 2016 Cumartesi akşamı saat 20:00'da Show Tv'de.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 20. BÖLÜM FRAGMANI

AŞK LAFTAN ANLAMAZ SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Aşk Laftan Anlamaz dizisinin 19. bölümünde Hande Erçel ve Burak Deniz'in duştaki öpüşme sahneleri dikkat çekti. Hande Erçel ve Burak Deniz'in başrollerini paylaştığı, 'Aşk Laftan Anlamaz' dizisi 19. bölümüyle cumartesi akşamı ekrana geldi. Aşk Laftan Anlamaz'ın son bölümünde Murat ve Hayat arasındaki duştaki sıcak sahneler geceye damga vurdu.

Aşk Laftan Anlamaz 20. bölüm fragmanında kıskançlık krizi


Hayat Murat'a kendini affettirmek ve yeniden eski günlere dönmek için uğraşırken ortaya çıkan gizemli bir kadın her şeyin alt üst olmasına neden olur. Murat'ın herkesten gizlediği Hazal kimdir? Murat'tan şüphelenen Hayat'ı ise zor bir seçim beklemektedir. Çıkan gazete haberlerini hazmedemeyen Haşmet Dede'nin Sarte'ye gelmesi işleri daha da karıştırır.

Haberin Devamı

Yapım: Bi Yapım
Yapımcı: Burak Sağyaşar
Yönetmen: Müge Uğurlar
Senaryo: Makbule Kosif

Oyuncular: Burak Deniz (Murat), Hande Erçel (Hayat) ,Merve Çağıran (İpek), Özcan Tekdemir (Aslı), Oğuzhan Karbi (Doruk), Demet Gül (Tuval),Metin Akpınar (Haşmet Dede), Süleyman Felek (Kerem), Betül Çobanoğlu (Derya), Cem Emüler (Nejat), Evren Duyal (Fadik), Sultan Köroğlu Kılıç (Emine), Oğuz Okul (Kemal), Gözde Kocaoğlu (Çağla), Nazan Diper (Azime)