Gündem Aşk Laftan Anlamaz son bölümden sonra 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk Laftan Anlamaz son bölümden sonra 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

28.01.2017 - 08:56 | Son Güncellenme:

Show Tv'de dün akşam ekrana gelen Aşk Laftan Anlamaz son bölümünde, Hayat, öğrendiği sırla büyük bir şok yaşadı. Ancak orluklarla kazandığı mutluluğu kaybetmemek için var gücüyle savaştı. Murat ise annesini kaybetmenin acısını yaşıyordu. Son bölümün hemen ardından Aşk Laftan Anlamaz yeni bölüm fragmanı merak konusu oldu. Peki Aşk Laftan Anlamaz 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk Laftan Anlamaz son bölümden sonra 29. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Aşk Laftan Anlamaz dün akşam yeni bölümü ile SHOW TV ekranındaydı. Hayat büyük sırrı öğreniyor. Peki Murat'a gerçekleri açıkladı mı?

Haberin Devamı

Hayat, öğrendiği sırla Murat arasında sıkışacak, zorluklarla kazandığı mutluluğu kaybetmemek için var gücüyle savaşacaktır.

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 28. SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Aşk Laftan Anlamaz'ın 28. Bölümünde, Hayat ve Murat’ın herkesten uzakta geçirdiği balayı ve sonsuz mutluluğuna sürpriz bir ziyaretçi ile gölge düşer. Hayat, öğrendiği sırla Murat arasında sıkışacak, zorluklarla kazandığı mutluluğu kaybetmemek için var gücüyle savaşacaktır.

Cemil’in beraberinde getirdiği yalan giderek büyümekte ve büyürken de bir aşkı peşinden sürüklemektedir. Tuval imkansız derken Cemil’in etkisine girmekten kaçamaz.

Murat’sa annesine ilk kez bu kadar yakın olacak ve söylenmeyen her şey dile gelecektir.

Haberin Devamı

AŞK LAFTAN ANLAMAZ 29. BÖLÜM FRAGMANI

Aşk Laftan Anlamaz 29. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yayınlandığı andan itibaren haberimizde yer alacaktır.