Gündem Askeri araç tarlaya devrildi: 1 asker şehit oldu

Askeri araç tarlaya devrildi: 1 asker şehit oldu

26.10.2023 - 22:46 | Son Güncellenme:

Edirne'de, sürücüsünün kontrolünden çıkarak tarlaya devrilen araçta yaralanan 3 askerden durumu ağır olan Uzman Çavuş Ramazan Merzifonluoğlu, doktorların tüm müdahalesine rağmen şehit oldu.

Askeri araç tarlaya devrildi: 1 asker şehit oldu

Merzifonluoğlu'nun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nin morguna kaldırıldı. 2 askerin tedavisi devam ediyor.

Haberin Devamı

Askeri araç tarlaya devrildi: 1 asker şehit oldu

BAKAN GÜLER'DEN BAŞSAĞLIĞI

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Edirne'de, sürücüsünün kontrolünden çıkarak tarlaya devrilen araçta yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Uzman Çavuş Ramazan Merzifonluoğlu, için başsağlığı mesajı yayınladı. Güler, mesajında, "Kahraman silah arkadaşımız, 26 Ekim 2023 tarihinde şehit olmuştur. Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı adına Allah'tan rahmet; kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Ankara’ya şehit ateşi düştü

Şehidin acı haberi Pursaklar ilçesi Fatih Mahallesi'nde oturan ailesine verildi. Şehidin baba evine taziye çadırı kuruldu. Şehidin evli olduğu bilgisine ulaşıldı. Şehit Merzifonoğlu’nun naaşı memleketi Çankırı’ya götürülecek ve tören düzenlenecek. Şehidin cenaze namazı Çankırı Merkez Camiinde kılındıktan sonra Şabanözü Gündoğmuş Köyü'ne defnedilecek.