Gündem Atakan Işıktutan kaç yaşında?

Atakan Işıktutan kaç yaşında?

26.02.2019 - 20:50 | Son Güncellenme:

Survivor 2019'da Türkiye takımında yarışan Atakan Işıktutan bu hafta eleme adaylarından biriydi. Bu hafta elenmekten kurtulan Atakan yarışmaya devam ediyor. Peki Atakan Işıktutan kimdir?

Atakan Işıktutan kaç yaşında

Survivor 2019'da bu hafta dokunulmazlığı kaybeden Türkiye takımında Kaan, Bora ve Atakan eleme adayı oldu. Sevilen yarışmanın hayranlarının hakkında en çok arama yaptığı isimlerden biri olan Atakan Işıktutan ile ilgili merak edilenleri derledik. İşte ayrıntılar...

ATAKAN IŞIKTUTAN KİMDİR?

Haberin Devamı

15 Aralık 1994’te İstanbul Şişli’de doğan Atakan Işıktutan’ın memleketi Rize. 2016’da İstanbul Maltepe Üniversitesi İktisat Bölümü’nden mezun olan Atakan, 2018 yılında Üsküdar Üniversitesi Yeni Medya ve Gazetecilik bölümünde yüksek lisansa başladı ve hala devam ediyor. Sporla 4 yaşında yüzmeyle tanıştı ve o günlerden sonra hayatıdan hiç çıkarmadı. İlkokul, ortaokul ve lise yılları basketbolla geçti, İstanbul içerisinde güzel başarılar elde etti. 2013’te basketbolu bıraktı ve fonksiyonel fitness adı altında CrossFit'le tanıştı. Son yıllarda CrossFit yarışmalarına katılıp başarılar sergiledi. 2018’de yapılan son şampiyonada kendi kategorisinde 1., yine aynı sene yapılan salon Türkiye Kürek Şampiyonası’nda 2. oldu. Ayrıca diksiyon ve oyunculuk eğitimleri aldı.