Gündem Ayşegül Akdemir - Gökhan Şahin kimdir?

Ayşegül Akdemir - Gökhan Şahin kimdir?

14.04.2015 - 12:09 | Son Güncellenme:

Ben Bilmem Eşim Bilir Programı'nın bu akşamki konuk çiftlerinden biri de Ayşegül Akdemir - Gökhan Şahin ikilisi. Kanal D'nin sevilerek izlenen programı Ben Bilim Eşim Bilir'de Ayşegül Akdemir - Gökhan Şahin çifti neler yapacak merak konusu. Peki Ayşegül Akdemir - Gökhan Şahin kimdir? İşte detaylar..

Ayşegül Akdemir - Gökhan Şahin kimdir

Pazartesi ve Salı akşamlarının vazgeçilmez eğlencesi haline gelen Ben Bilmem Eşim Bilir'de bu akşam yine ünlü çiftler heyecanlı bir yarışın içerisine girecek. Arabayı kazanmak için zorlu etapların galibi kim olacak merak konusu. İşte Ben Bilmem Eşim Bilir'in yeni yarışmacıları..

Haberin Devamı

Ümit Kantarcilar – Gamze Topuz çifti için Kanal D binası neden önemli? Ayşegül Akdemir’in evlilik teklifi sonrasında yaşadığı şok ne? Çılgın Sedat’ın Adı gibi Çılgın aşk hikayesi? Hakan –Çiğdem Bilgin çifti için Şişli’deki evin sırrı ne?

Kanal D’nin, yapımcılığını D Productions’ın üstlendiği, sunuculuğunu İlker Ayrık’ın yaptığı sevilen yarışma programı “Ben Bilmem Eşim Bilir”in bu özel bölümünde Ümit Kantarcilar – Gamze Topuz, Ayşegül Akdemir - Gökhan Şahin, Sedat - Özlem Kapurtu, Hakan Bilgin - Çiğdem Gürel Bilgin çiftleri yarışacak.

Ben Bilmem Eşim Bilir beyleri zorlayacak oyun “Kıvrak Garson” ile başlayacak. Beyler kolbastı oynayan 12 kişinin arasından geçerek eşlerinin iddiası kadar bardağı taşımaya çalışacaklar.

Haberin Devamı

İkinci oyun da bayanlar sahneye çıkacak ve “Kask Kafa” oynayacaklar. Bayanlar, eşlerinin kafasında çıta kırarken bir yandan da eşleri için üzülecekler.

Üçüncü etapta “Basketbol” oyunu oynanacak.

Bayanların 4000 puanlık final öncesi son oyunu ise “Ördek Avı” olacak. Bayanların performansları ise eşlerini şaşırtacak.

Final etabında “Ters Kadeh” oyununun galibi son model otomobilin sahibi olacak.

Ayşegül Akdemir Kimdir?

Ayşegül Akdemir 1979 yılında İstanbul’da doğmuştur. Ayşegül Akdemir boyu 1.65 m. kilosu 46 kg. Göz rengi kahvedir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü mezunudur. İstanbul Akademi Sanat Merkezi’nde Dekor-Sanat eğitimi almıştır.

Tiyatroya başlaması Müjdat Gezen Sanat Merkezi Aktör Stüdyo’da olmuştur. Daha sonra Ayla Algan’dan tiyatro beden dili ve plastik makyaj eğitimi almıştır. BKM’nın sınavını kazanıp atolyede yer almıştır. 2014 yılında Güldür Güldür’de Dilek karakterini canlandırmaktadır.

Oynadığı Diziler:

Bebeğim

Bir Demet Tiyatro

Sinema

Oynadığı Filmler:

Zamanda dans

Neşeli Hayat

Çok Filim Hareketler Bunlar

Bkm Mutfak Çok Güzel Hareketler Bunlar

Tuz

Gökhan Şahin kimdir?

Samanyolu Tv, Küçük Gelin dizisi Ali Kirman rolündeki Gökhan Şahin kimdir nerelidir, biyografi oku. Gökhan Şahin kaç yaşında, boyu ve kilosu kaç, saç ve göz rengi nedir. Gökhan Şahin daha önce hangi dizilerde ve sinema filmlerinde oynadı. Ali Kirman (Gökhan Şahin) bilgileri.

Haberin Devamı

Gökhan Şahin, 14 Şubat 1994 tarihinde; İstanbul'da doğmuştur. Lise de eğitimini yarıda bırakmış ve tiyatro okumayı tercih etmiştir. Gösteri Sanatları Merkezi'nde ve Sadri Alışık Tiyatrosu'nda tiyatro eğitimi almıştır.

Gökhan Şahin'in boyu 1 metre 71 santim (1.71 cm), kilosu 62 kg ve yaşı 20 dir.

Gökhan Şahin'in rol aldığı dizi filmler şunlardır;

- (2014) Küçük Gelin - Ali Kirman