Gündem Azgın boğa, karı- kocayı komaya soktu

Azgın boğa, karı- kocayı komaya soktu

15.08.2008 - 10:18 | Son Güncellenme:

.

Azgın boğa, karı- kocayı komaya soktu

ERZURUM’da kendilerine ait boğanın saldırısına uğrayan 43 yaşındaki Sebahattin Sümbül ile eşi 37 yaşındaki Hanım Sümbül hastanelik oldu.

Haberin Devamı

Karayazı ilçesi’nin Göksu Köyü’ne bağlı Dengiz Mezrası’nda oturan 5 çocuklu Hanım- Sebahattin Sümbül çifti, dün evlerinin önünde kendilerine ait boğanın saldırısına uğradı. Azgınlaşan boğa, Hanım ve Sebahattin Sümbül’ü boynuz darbeleriyle ağır yaraladı. Sümbül çiftini, Selahattin Sümbül'ün ağabeyi Selahattin, boğaya sopayla vurarak kurtardı. Ambulansla Erzurum’a getirilerek Atatürk Üniversitesi Tıp Fakültesi Aziziye Araştırma Hastanesi Yoğun Bakım Servisi'ne kaldırılan çiftin vücutlarında ezilmedik, kırılmadık yer kalmadığı belirlendi. Servis doktorları, boğanın saldırısında ağır yaralanan çitin hayati tehlikesinin bulunduğunu belirtti.

Kardeşi Sebahattin ve yengesi Hanım Sümbül’ün hayatını kurtaran ağabey Selahattin Sümbül, “Boğa, birkaç dakika içinde kardeşim ve yengemi kan revan içinde bıraktı. Elimdeki sopayla boğanın önüne çıktım ve vurmaya başladım. Bunun üzerine bıraktı. Yoksa ikisini de öldürecekti. Kurtulamaları için dua ediyoruz” dedi.