Gündem Bakan Fidan, Alman mevkidaşı ile görüştü

Bakan Fidan, Alman mevkidaşı ile görüştü

17.02.2024 - 19:41 | Son Güncellenme:

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Almanya’nın Münih kentinde Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile bir araya geldi.

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, 60. Münih Güvenlik Konferansı'na katılmak üzere bulunduğu Almanya’da yoğun diplomasi trafiğini sürdürüyor. Fidan, Münih’te Almanya Dışişleri Bakanı Annalena Baerbock ile görüştü.
Dışişleri Hakan Fidan, bugün erken saatlerde, Karadağ Cumhurbaşkanı Jakov Milatovic, Kosova Dışişleri Bakanı Donika Gervalla-Schwarz, Karadağ Dışişleri Bakanı Filip Ivanovic, İzlanda Dışişleri Bakanı Bjarni Benediktsson, İtalya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Antonio Tajani, Uluslararası Ceza Mahkemesi (UCM) Savcısı Karim Ahmad Khan ile bir araya gelmişti.

Haberin Devamı

Bakan Fidan, Karadağ Cumhurbaşkanı ile görüştü

Bakan Fidan’ın, Karadağ Cumhurbaşkanı Jakov Milatovic ile görüşmesinde ikili siyasi ve ekonomik ilişkilerin ele alındığı ve Milatovic’in Türkiye ziyaretinin takviminin görüşüldüğü kaydedildi.

Bakan Fidan, Alman mevkidaşı ile görüştü

Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Ukrayna Devlet Başkanlığı Ofisi Başkanı Andriy Yermak ile bir araya geldi.

Bakan Fidan, Alman mevkidaşı ile görüştü

Bakan Fidan, Almanya’nın Münih kentinde Sosyal Demokrat Parti’nin (SPD) Alman Federal Meclisi milletvekillerinden Meclis Başkan Yardımcısı Aydan Özoğuz ve SPD Grubu Dış Politika Sözcüsü Nils Schmid ile görüştü.