Gündem İki kentte feci kaza! 1'i çocuk 3 öldü

İki kentte feci kaza! 1'i çocuk 3 öldü

19.08.2023 - 14:32 | Son Güncellenme:

Batman’ın Kozluk ilçesinde şarampole devrilen otomobildeki 1 çocuk öldü, 5’i çocuk, 8 kişi yaralandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. İzmir’de ise şarampoldeki ağaca çarpan otomobilin sürücüsü Fatih Erol ile yanındaki arkadaşı Niyazi Özsoy, hayatını kaybetti.

İki kentte feci kaza 1i çocuk 3 öldü

Kaza, sabah saatlerinde Batman-Kozluk kara yolu Samanyolu köyü mevkisinde meydana geldi. Sürücüsü ve plakası öğrenilemeyen otomobil, kontrolden çıkarak şarampole devrildi. Kazada Bünyamin Koska (8) hayatını kaybederken, 5’i çocuk, 8 kişi yaralandı.

Haberin Devamı

İhbarla kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar, ilk müdahalenin ardından Batman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Bünyamin Koska’nın cansız bedeni, otopsi için morga götürüldü.

İki kentte feci kaza 1i çocuk 3 öldü

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı

AĞACA ÇARPAN OTOMOBİLİN SÜRÜCÜSÜ İLE ARKADAŞI ÖLDÜ

Kaza, saat 09.00 sıralarında Tire'nin Yeğenli Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Ödemiş ilçesinden Tire yönüne giden Fatih Erol'un kullandığı 35 HAC 61 plakalı otomobil, sürücüsünün kontrolünü yitirmesi sonucu yoldan çıkıp, şarampoldeki ağaca çarptı. Çevredekilerin ihbarı üzerine kaza yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibince yapılan kontrolde otomobilde sıkışan Erol ile yanındaki arkadaşı Niyazi Özsoy'un hayatını kaybettiği belirlendi.

Haberin Devamı

İki kentte feci kaza 1i çocuk 3 öldü

Fatih Erol ve Niyazi Özsoy’ın cenazeleri, incelemenin ardından Tire Devlet Hastanesi’nin morguna kaldırıldı. İki arkadaşın Ödemiş'teki hayvan pazarından dönerken kaza yaptıkları belirtildi. Kaza sırasında bagajda olduğu belirlenen 2 keçi ise yara almadan kurtuldu.