Gündem Bayramda yollar kan gölüne döndü: 52 ölü

Bayramda yollar kan gölüne döndü: 52 ölü

27.06.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Cuma gecesinden itibaren bayram tatili için vatandaşların çıktığı yollarda can pazarı yaşandı. Tatilin üç gününde yollarda yaşanan kazalarda 52 kişi öldü, 322 kişi ise yaralandı

Bayramda yollar kan gölüne döndü: 52 ölü

Bayram sevincinin yerini gözyaşı ve feryatların almasına neden olan trafik kazaları Ramazan Bayramı’nın ikinci gününde de devam etti. Bayram tatilinin ilk 3 gününde, dün saat 23.00’a kadar yurt genelinde trafik kazalarında hayatını kaybedenlerin sayısı 52’ye , yaralı sayısı 322’ye yükseldi. Hatay’da otomobilin çarptığı sepetli motosikletteki 2 kardeş ile yanlarındaki eşleri yaşamını yitirirken, Sivas’ta da askerleri taşıyan otomobilin devrilmesi sonucu 1 asker şehit oldu, 5 asker yaralandı.
Yayladağı-Samandağ karayolunda meydana gelen kazada, Hakan Keser yönetimindeki otomobil bayram ziyaretinden dönen 2 kardeş ve eşlerinin bulunduğu sepetli motosiklete arkadan çarptı. Motosikletin hurdaya döndüğü, otomobilin de büyük hasar gördüğü kazada, Abdullah Sevim ve eşi Gülbahar Sevim ile Mehmet Sevim ve eşi Zühre öldü.
Muğla’nın Köyceğiz ilçesindeki baba evine, görev yaptığı birliğinden firar ederek gelen 23 yaşındaki er Şevket Can Ölmez, arkadaşları ile gezmeye çıktığı otomobilin 20 metrelik uçuruma yuvarlanması sonucu yaralandı. Hastaneye kaldırılan Ölmez kurtarılamadı.

Haberin Devamı

Kahramanmaraş’ta Tekir Vakkas Avcı aracınır kontrolünü yitirdi ve ardından bariyerlere çarparak şarampole devrildi. Araçta bulunan 2 yaşındaki Şahin Avcı öldü, 7 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan 65 yaşındaki Şıhlı Avcı hayatını kaybetti.

Kazada 2 kişi öldü

İstanbul’dan Erzincan’a giden Adil Zilif, yönetimindeki otomobilin direksiyon kontrolünü yitirince araç su kanalına uçtu. İhbar üzerine gelen ekipler Zilif’in öldüğünü belirledi. Araçtaki Bayram Karasağız ise, yaralı olarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı.

1 asker kazada öldü

Sivas Asayiş Jandarma Komando Bölük Komutanlığı emrindeki Jandarma Uzman Onbaşı Hamza Dede’nin (25) kullandığı otomobil, Sivas-Ankara karayolu Devlet Su İşleri kavşağında refüje çarptı. Sürücü ile jandarma uzman onbaşılar Murat Yalçın (23), Mevlüt Gümüş (23), Bekir Kara (23), Sefa Özdemir (23) ve Muhammet Tekin (23) yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan Dede, kurtarılamadı. Dede’nin cenazesi Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde toprağa verilecek

Haberin Devamı

Polis memuru yaşamını yitirdi

Bayram tatili için yola çıkan İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Faruk Zeki Oruç, Bursa’nın Gemlik ilçesinde motosikletinin hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptı. Kazada, metrelerce savrulan 23 yaşındaki Oruç, olay yerinde yaşamını yitirdi.