Gündem Beni Affet 992. yeni bölümde neler olacak?

Beni Affet 992. yeni bölümde neler olacak?

02.06.2016 - 09:38 | Son Güncellenme:

Star Tv ekranlarının sevilerek takip edilen dizisi Beni Affet yayınlanan 991. son bölüm ile yine ekranlara kilitlemeyi başardı. Murat ve Reyhan’ın durumu ne olacak? Heyecanın bir an olsun eksik olmadığı dizi Beni Affet 992. yeni bölümde neler yaşanacak? İşte Beni Affet ile ilgili detaylar...

Beni Affet 992. yeni bölümde neler olacak

Ekranların sevilen dizisi Beni Affet'in başrollerinde Nusret Şenay, Ulviye Karaca ve Gaye Turgut Evin gibi isimler rol alıyor. Yapımcılığını Focus Film'ın üstlendiği Beni Affet son yayınlanan 990. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Beni Affet hafta içi her gün saat 17:00'de star Tv ekranlarında izleyici ile buluşuyor...

Haberin Devamı

BENİ AFFET SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLA

BENİ AFFET SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Murat ve Reyhan’ın durumu ne olacak?
Murat ve Reyhan’ın durumuna üzülen Cüneyt, onlara yurt dışına gitmelerinin en doğru çözüm olacağını anlatır. Tek kişilik hücreye konan Sedat, serbest kalacağı ve hapishaneye girmesine neden olan kişilerden hesap soracağı gün için yaşamaktadır. Ünal ise her yerde aradığı Reyhan’ı tek başına dağ evinde bulur.
Bahar, Kemal ve Yusuf önceden vakit bulamadıkları şeyleri yaparak bir arada olmanın keyfini sürmektedirler. Her yerde Bahar’ı arayan ve bir türlü ulaşamayan Demir, kurnaz bir plan yaparak Kader’i ziyarete gider.

OYUNCULAR

Feride Kozan-Şeyma Korkmaz

Cüneyt Kozan-Murat Danacı

Bahar Kozan-Gaye Turgut

Haberin Devamı

Mehmet Kemal Kozan-Mert Altınışık

Eylül / Ayşe Güner-Gamze İğdiroğlu

Sevgi Kayacan-İlkay Kayku Atalay

Nazire Tekin-Zeynep Aytek Metin

Kader Kayacan-Ceren Yalazoğlu Karakoç

Yıldız-Zeynep Yasa

Ferman Ötüken Hürmüzlü

Osman Kozan-Nusret Şenay

Zühre Kozan-Ulviye Karaca

Handan Kurkrcu-Elif Sanli

ŞEYMA KORKMAZ KİMDİR?

Beni Affet 992. yeni bölümde neler olacak

Şeyma Korkmaz (20 Aralık 1988, Eskişehir), Türk sinema ve dizi oyuncusu.Şeyma Korkmaz 20 Aralık 1988'de Eskişehir'de, Sabriye ve Kadri Korkmaz çiftinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Korkmaz'ın Tuba ve Tolga adında ablası ve abisi vardır. İlköğretim eğitimini Eskişehir’de bitirdi. 2000 yılında Çanakkale’ye yerleşti ve üniversite dahil geri kalan 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale’de tamamladı. Liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okudu. Üniversiteyi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliğini bitirdi. Okul yıllarında Volkan Sezai SUDA ile birlikte çalıştı, fotomodellik yaptı.

2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisinde Yağmur karakteriyle kariyerine başlayan Şeyma Korkmaz, aynı yıl yayına giren Beni Affet adlı dizide Feride karakteriyle adını duyurmuştur.