Gündem Beni Affet 994. yeni bölümde neler olacak?

Beni Affet 994. yeni bölümde neler olacak?

06.06.2016 - 10:00 | Son Güncellenme:

Star Tv'nin fenomen dizisi Beni Affet 994. yeni bölümü için geri sayım başladı. İlgi ile takip edilen Beni Affet yeni bölümünde neler olacak? Beni Affet son bölümünde Demir, Bahar’ı hasta bir şekilde kaçırıyor. İşte dizi ile ilgili son gelişmeler..

Beni Affet 994. yeni bölümde neler olacak

Beni Affet son yayınlanan 992. bölümüyle izleyicileri ekrana kilitledi. Yapımcılığını Focus Film'in yaptığı, başrollerinde Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Gaye Turgut, Mert Altınışık, Özgür Çoban, Gamze İğdiroğlu'nun yer aldığı Beni Affet hafta içi her gün 17:00'da star Tv'de...

Haberin Devamı

BENİ AFFET SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BENİ AFFET 993. BÖLÜM ÖZETİ

Demir, Bahar’ı hasta bir şekilde kaçırıyor.
Demir, hasta bir şekilde baygın yatan Bahar’ı kaçırır. Deliye dönen Kemal, öfkeyle Demir’in peşine düşer ve Bahar’ı onun elinden kurtarır. Neriman’ın Şahin ve Sevgi’nin arasını bozması için tuttuğu kadın her şeyi itiraf eder. Gerçekleri öğrenen Mahir annesine sırt çevirir. Tati, Elif’e de reklam teklifinde bulununca, Umut ve Elif arasında kıskançlık krizi çıkar.
Feride ve Cüneyt, hastanede yaşam mücadelesi veren Reyhan’ın yanında olan Murat’a destek olurken, beklenmeedik bir telefon alırlar. Eylül ikiliyi yanına çağırır ve kaza günü Ahmet’in yanında Solmaz’ın da olduğunu hatırladığını söyler. Sedat, Memduh’un işbirliği ile hapishaneden çıkmak için gün sayar.

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Feride Kozan-Şeyma Korkmaz

Cüneyt Kozan-Murat Danacı

Bahar Kozan-Gaye Turgut

Mehmet Kemal Kozan-Mert Altınışık

Eylül / Ayşe Güner-Gamze İğdiroğlu

Sevgi Kayacan-İlkay Kayku Atalay

Nazire Tekin-Zeynep Aytek Metin

Kader Kayacan-Ceren Yalazoğlu Karakoç

Yıldız-Zeynep Yasa

Ferman Ötüken Hürmüzlü

Osman Kozan-Nusret Şenay

Zühre Kozan-Ulviye Karaca

Handan Kurkrcu-Elif Sanli

Murat Danacı kimdir?

(25 Temmuz 1976, Manisa), Türk sinema, tiyatro ve dizi oyuncusu. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuardan mezun oldu.

Rol Aldığı Diziler: Beni Affet (TV Dizisi) 2011, Kalp Ağrısı (TV Dizisi) 2010, Hesaplaşma (TV Dizisi) 2009