Gündem Beni Affet 997. bölümde heyecan dorukta! - izle

Beni Affet 997. bölümde heyecan dorukta! - izle

10.06.2016 - 10:34 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizisi Beni Affet 997. yeni bölümde neler olacak. Bu akşam yayınlanacak Beni affet yeni bölümde heyecan dorukta. İşte merak edilenler ile Beni affet...

Beni Affet 997. bölümde heyecan dorukta - izle

Star Tv ekranlarının vazgeçilmez dizisi Beni Affet bomba bir bölümle ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Yapımcılığını Focus Film'in yaptığı, başrollerinde Şeyma Korkmaz, Murat Danacı, Gaye Turgut, Mert Altınışık, Özgür Çoban, Gamze İğdiroğlu'nun yer aldığı Beni Affet hafta içi her gün 17:00'da star Tv'de...

Haberin Devamı

BENİ AFFET SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

BENİ AFFET SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Ahmet, Eylül’ü öldürmek üzereyken Cüneyt ve Feride onların izlerini bulur ve Eylül’ü kurtarırlar. Reyhan’ın ölümü ile perişan hale gelen Murat’a tüm Kozanlar destek olur. Sedat kendini ihbar eden kişinin isminin gizlendiğini öğrenir. Kin ve intikam duygusuyla gizli tanığın kim olduğunu araştırmaya başlar.
Faruk’u son anda elinden kaçıran Kemal bu işin peşini bırakmaz. Faruk, Demir ve Tekin’den para almak için söyledikleri buluşma yerine gider. Gülsüm’den Faruk’un gittiği yerin adresi öğrenip, yola çıkan Kemal’i bekleyen korkunç plan nedir? Kızının Kemal’le birlikte olmasına karşı çıkan Şahin ise sonunda bu aşkı kabullenir ve Bahar’la barışırlar.

Haberin Devamı

OYUNCULAR

Feride Kozan-Şeyma Korkmaz

Cüneyt Kozan-Murat Danacı

Bahar Kozan-Gaye Turgut

Mehmet Kemal Kozan-Mert Altınışık

Eylül / Ayşe Güner-Gamze İğdiroğlu

Sevgi Kayacan-İlkay Kayku Atalay

Nazire Tekin-Zeynep Aytek Metin

Kader Kayacan-Ceren Yalazoğlu Karakoç

Yıldız-Zeynep Yasa

Ferman Ötüken Hürmüzlü

Osman Kozan-Nusret Şenay

Zühre Kozan-Ulviye Karaca

Handan Kurkrcu-Elif Sanli

ŞEYMA KORKMAZ KİMDİR?

Beni Affet 997. bölümde heyecan dorukta - izle

Şeyma Korkmaz 20 Aralık 1988'de Eskişehir'de, Sabriye ve Kadri Korkmaz çiftinin üçüncü çocuğu olarak dünyaya geldi. Korkmaz'ın Tuba ve Tolga adında ablası ve abisi vardır. İlköğretim eğitimini Eskişehir’de bitirdi. 2000 yılında Çanakkale’ye yerleşti ve üniversite dahil geri kalan 11 yıllık eğitim hayatını Çanakkale’de tamamladı. Liseyi Çanakkale Güzel Sanatlar Lisesinde Resim Bölümünde okudu. Üniversiteyi Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Resim-İş Öğretmenliğini bitirdi. Okul yıllarında Volkan Sezai SUDA ile birlikte çalıştı, fotomodellik yaptı.2011 yılında yayınlanan Hayata Beş Kala dizisinde Yağmur karakteriyle kariyerine başlayan Şeyma Korkmaz, aynı yıl yayına giren Beni Affet adlı dizide Feride karakteriyle adını duyurmuştur.