Gündem Benim Tatlı Yalanım 17. yeni bölüm fragmanı... Suna'nın zor anları

Benim Tatlı Yalanım 17. yeni bölüm fragmanı... Suna'nın zor anları

08.10.2019 - 14:26 | Son Güncellenme:

Benim Tatlı Yalanım 17. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizinin yeni bölümünde Kayra; Suna ve Nejat'ın yalanını öğreniyor. Kayra'nın tepkisi çok sert oluyor. Bu anlarda Suna kahroluyor.

Benim Tatlı Yalanım 17. yeni bölüm fragmanı... Sunanın zor anları

Benim Tatlı Yalanım 17. bölüm fragmanı yayınlandı. Benim Tatlı Yalanım yeni bölümde Kayra, annesinin Suna olmadığını öğreniyor. Büyük üzüntü yaşayan Kayra, Nejat'a ve Suna'ya öfke kusuyor. Onu sakinleştirmek ise Şevket'e düşüyor.

Haberin Devamı

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Nejat, Suna'ya onu sevdiğini söylemiş, hayatını düzene koyarken yanında olmasını istemiştir. Suna, bu ani aşk ilanı karşısında şaşkına döner. Suna da Nejat'a aşkını ilan etmek istemekte ancak Kayra'yı düşünmektedir. Önce Kayra'nın gerçeği öğrenmesi, Nejat ve Suna'yı ona yalan söyledikleri için affetmesi gerekmektedir. Bu sırada Kayra, Suna ismini duymuş, aklı karışmıştır. Kayra, uzun zamandır görmezden gelmeye çalıştığı işaretleri bir araya getirirken, Suna'nın kim olduğunu bilmek istemediğine karar verir. Bu sırada sürpriz bir isim Kayra'yı kaçmaya çalıştığı gerçekle yüzleştirecektir.