Gündem Bir Litre Gözyaşı 14. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

Bir Litre Gözyaşı 14. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak?

13.01.2019 - 12:34 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin sevilen dizisi Bir Litre Gözyaşı'nın 14. yeni bölümü merak konusu oldu. Pazar akşamları izleyicisiyle buluşan dizinin bu akşam yayınlanmaması üzerine gözler yeni bölüm ne zaman sorusunun cevabına çevrildi. İşte Bir Litre Gözyaşı 14. yeni bölüm ile ilgili ayrıntılar...

Bir Litre Gözyaşı 14. yeni bölüm ne zaman yayınlanacak

Pazar akşamları izleyicisini ekrana kilitleyen Bir Litre Gözyaşı yeni bölümü için izleyiciler sabırsızlanıyor. Bir Litre Gözyaşı 14. yeni bölümünün bu akşam yayınlanmama sebebi, yılın ilk ayında televizyonların reklam anlaşmaları ile ilgili. Bir Litre Gözyaşı 14. yeni bölümüyle Ocak ayının son haftası yayınlanması bekleniyor.

Haberin Devamı

BİR LİTRE GÖZYAŞI 14. YENİ BÖÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Bir Litre Gözyaşı 14. yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içeriğinden izleyebilirsiniz.

BİR LİTRE GÖZYAŞI SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Annesinin Cihan ile konuşup aralarının bozulmasına sebep olduğunu öğrenen Mahir, evi terk eder. Mahir’in şimdi tek isteği Cihan’la bir araya gelmektir. Ayla’dan Mahir’in gönlünün Cihan’da olduğunu öğrenen Hande ise çılgına döner. Cihan’dan intikam almak için kolları sıvar.

İşten atıldığını öğrenip dükkanda çalışmaya başlayan Figen’in çabaları yetersiz kalır. Borçlarla uğraşan Muzo bir de dükkanın başına gelenler ile uğraşmak zorunda kalır. Cihan’ın hastalığı yetmezmiş gibi, yeni yılda parasızlıkla sınanacak olan aileyi zor günler beklemektedir.

Haberin Devamı

Yeni yılı karşılamak üzere şehir dışına geziye giden gençlerin eğlenceli ama bir yandan da gergin yılbaşı macerası, Cihan ve Mahir’in başına gelen felaket ile beklenmedik bir şekilde son bulur!