Gündem Bir yanda ziyafet bir yanda sefalet

Bir yanda ziyafet bir yanda sefalet

10.06.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Terör örgütü PKK’nın sözde Münbiç istihbaratında yer alan terörist Helin İşenme, Türkiye’ye girmeye çalışırken MİT destekli operasyonla yakalandı.

Bir yanda ziyafet bir yanda sefalet

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) terör örgütü PKK’ya yönelik Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit Operasyonu sürüyor. Operasyon bölgesinde teslim alınan ve birinin açlıktan bağırsaklarının delindiği tespit edilen teröristlerin sefaleti, Milli Savunma Bakanlığı’nın (MSB) sosyal medya hesabından paylaşılan görüntülere de yansıdı.

Haberin Devamı

Mağaradan çıkarak teslim olan biri kadın, iki teröristin görüntüsü, teröristlerin sefalet içindeki yaşamlarını gözler önüne serdi. Güvenlik kaynaklarının verdiği bilgiye göre; Mehmetçik bu kez de Hale Dağı’ndaki mağaraya yaptığı operasyonda çok miktarda patlayıcı ve silahla birlikte iki teröristi ele geçirdi. Açlıktan yürümekte bile zorluk çeken teröristlerin bu görüntüsü, örgütün sözde üst yönetimi tarafından kaderlerine terkedildiklerini ortaya koyuyor. Güvenlik kaynakları, teslim olan iki teröristten birinin sağlık muayenelerinde uzun süreli açlık sebebiyle bağırsaklarının delindiğinin tespit edildiğini belirtti. Dağlardaki teröristlerin yaşadığı sefaleti gözler önüne seren onlarca görüntüye rağmen kaynaklara yansıyan diğer fotoğraflarda PKK/KCK’nın sözde Yürütme Konseyi Eşbaşkanı Cuma kod adlı terörist Cemil Bayık’ın sıcak yemeklerle donatılmış sofrada arkadaşlarına ziyafet çekmeye devam ettiği görülüyor.

Yazarlar