Gündem Biz ilk turda bu işi bitireceğiz

Biz ilk turda bu işi bitireceğiz

28.04.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, 14 Mayıs seçimlerine ilişkin “Saha gerçekten çok güzel. Biz ‘ilk turda bu işi bitireceğiz’ diyoruz, onun göstergesi de Ankara mitingi olacak “ dedi.

Biz ilk turda bu işi bitireceğiz

 

ASLIHAN ALTAY KARATAŞ/ANKARA- Ankara- Sivas YHT Hattı’nın açılışı sonrası trenle Ankara’ya dönerken, gazetecilerin sorularını yanıtlayan Oktay, özetle şunları söyledi:

Haberin Devamı

GÖSTERGE ANKARA MİTİNGİ: (30 Nisan Ankara mitingi hazırlıkları) Saha gerçekten çok güzel. Ankara’da geri bildirim çok sıcak. Biz ‘ilk turda bu işi bitireceğiz’ diyoruz, onun göstergesi de Ankara mitingi olacak. Muhalefetin iddiasına bakmayın. Ciddiye alınacak iddialar değil. Birinci turda bitireceğimiz kadar bir fark var. Rehavete kapılmak yok, son saniyeye her şey açıklanana kadar durmak yok yola devam. Gece gündüz çalışacağız.

İNSANSIZ ORDU: Son 2 aydaki projelerimize bakın, her biri asrın projesi. Doğalgazı sadece yerin altından çıkarıp getirmiyorsunuz. Türkiye’nin enerji üssü olmasıyla alakalı... Gabar’da petrolde ciddi müjdeler alıyoruz... TOGG, kendi ilaçlarımız, aşılarımız, 5. nesil uçaklar konusuna geçtik. Şimdi insansız hava, kara, deniz araçlarından oluşan insansız bir ordu konseptini konuşuyoruz. Türkiye artık sahada savunma konseptlerini değiştiren bir ülke oldu. Hangi alana giriyorsak oyun değiştirici boyutta giriyoruz...

Haberin Devamı

MİLLET GÜLÜYOR: (Kılıçdaroğlu’nun 300 milyar dolar açıklaması) Devlet yönetimi ciddiyet istiyor. ‘Ben 300 milyar dolar getireceğim’, çocuklar bile söylemez bunu. Ben gittim hamburgercide hamburger yedim, bana 300 milyar dolar verdiler getiriyorum falan! Gülerler, millet de gülüyor.