Gündem Bodrum Masalı dizisi yaza damgasını vuracak!

Bodrum Masalı dizisi yaza damgasını vuracak!

02.08.2016 - 10:07 | Son Güncellenme:

Kanal D' nin yeni dizisi olmaya hazırlanan Bodrum Masalı fragmanları ekrana kilitliyor. Ekranlara gelmeye hazırlanan Bodrum Masalı henüz başlamamasına rağmen büyük yankı uyandırdı. Ergüven ailesinin tüm mal varlığını kaybedip, Bodrum'da yeni bir hayata başlamaları ile başlayan bu masalda neler yaşanacak? İşte Bodrum Masalı hakkında merak edilenler haberimizde...

Bodrum Masalı dizisi yaza damgasını vuracak

Ekranlara yeni bir dizi daha gelmeye hazırlanıyor. Şimdilik yaz dizisi olarak belirlenen Bodrum Masalı'nın yayınlanan 5 fragmanı üzerine dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Merakla beklenen Bodrum Masalı'nın ne zaman başlayacağı henüz bilinmiyor. Ancak çok yakın bir zamanda meraklıları ile kavuşması bekleniyor.

Haberin Devamı

Başrollerinde Şevval Sam, Timuçin Esen, Alperen Duymaz, Dilan Deniz, Murat Aygen, Toprak Sağlam ve Hilmicem İntepe'nin olacağı dizinin yönetmen koltuğunda Mehmet Ada Öztekin oturuyor. TMC yapımındaki Bodrum Masalı Erol Avcı' nın yapımcılığında, senaryosu ise Emre Özdur ve Başar Başaran' ın usta kaleminden çıkıyor.

Kanal D ekranlarında başlanması beklenen yeni dizi için yayın tarihi henüz netleşmedi. Tüm gelişmeler için haberimizi takip edebilirsiniz...

BODRUM MASALI TANITIM FRAGMANLARI

BODRUM MASALI GENEL HİKAYE

Evren Ergüven pek çok büyük otele sahip, çok varlıklı ve hırslı bir adamdır. Bu hırsına yenik düşerek, yüksek risk taşıyan bir yatırım yapar ve neredeyse bir gecede iflas ederek tüm mal varlığını yitirir. Bu iflas sadece kendisini değil, yürüttüğü hayır işleriyle bilinen karısı Yıldız’ı ve varlıklı yaşama alışmış olan çocukları Ateş ve Su’yu da etkiler.

Haberin Devamı

Ailenin elinde kalan tek mal varlığı, Bodrum’da bulunan ve yarı yarıya ortak oldukları bir mütevazı oteldir artık. Yıldız’ın babası ölürken oteli kızının yanı sıra, zamanında Evren ile birlikte çalışmış ama onun aksine oteli hiç terk etmemiş olan Faryalı’ya bırakmıştır.

ŞEVVAL SAM KİMDİR?

Şevval Sam, 11 Kasım 1973 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Annesi Şarkıcı Leman Sam, babası Selim Sam’dır. Şehnaz Sam adında kendinden 2 yaş büyük ablası vardır. Anne babası o altı yaşındayken ayrılmışlar. İlk ve ortaokulu Etiler’deki HASAN Ali Yücel İlköğretim Okulunda okudu.

Zincirlikuyu İnşaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi Restorasyon bölümünden mezun olmuştur. Üniversiteyi, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik bölümünde okuyarak bitirdi.
Şevval Sam 14 yaşında fanatik bir Beşiktaşlı olarak okul gazetesi için Metin Tekin‘le röportaj yapmaya gider. Metin röportajdaki bir soru üzerine evlenmeyi düşünmediğini filan söyler. Sonra Şevval onu yemeğe davet eder. Metin de, ‘büyü de öyle gidelim’ der. Üç sene sonra flört ve ardından evlilik gerçekleşince ‘‘büyük lokma ye, büyük söz konuşma” atasözü bir kez daha doğrulanmış olur. 1993 – 1998 yılları arasında televizyon ekranlarında oynayan “Süper Baba” adlı dizideki rolüyle büyük beğeni topladı.

Haberin Devamı

Bodrum Masalı dizisi yaza damgasını vuracak

Şevval Sam 2006 yılında yayınladığı “Sek” adlı stüdyo albümüyle müzik kariyerine adım attı. 2007 yılında “İstanbul’s Secrets” adlı 2. Albümünü çıkardı. 2008 yılında “Karadeniz” adlı 3. stüdyo albümünü çıkardı. Şevval Sam albümünde 16 Karadeniz türküsünü baştan yorumladı.

Şevval Sam, 2010 senesinde 70’lerin arabesk şarkılarını kendine has tarzıyla, yorumladığı “Has Arabesk” albümünü çıkardı. Arabesk müziğinin karakterine uygun olarak hiçbir elektronik enstrümanın kullanılmadığı albümde, Orhan Gencebay‘dan, Ferdi Tayfur‘a, Gülden Karaböcek‘ten, Esengül ve Müslüm Gürses‘e kadar dönemim ikon haline gelmiş arabesk sanatçılarının, arabesk tarihinde iz bırakmış, şarkılarına yer verilir.
Birçok dizide rol alan Şevval Sam, ayrıca Reklam filmlerinde de rol aldı.

Şevval Sam 1993 senesinde Beşiktaş’ın Sarı Fırtına lakaplı efsane eski futbolcusu Metin Tekin ile evlendi. 1999 yılında boşandı.