Gündem Bodrum'da korkunç cinayet! Avukat ve emekli icra müdürü ölü bulundu

Bodrum'da korkunç cinayet! Avukat ve emekli icra müdürü ölü bulundu

21.09.2023 - 19:09 | Son Güncellenme:

Muğla'ya bağlı Bodrum ilçesinde 2 kişi otomobil içerisinde silahla vurularak öldürüldü.

Bodrumda korkunç cinayet Avukat ve emekli icra müdürü ölü bulundu

Olay, Turgutreis Mahallesi Turgut Özal Caddesi üzerinde meydana geldi. Cadde üzerinde 2 kişi araç içerisinde başlarından vurularak öldürüldü. İhbarın ardından olay yerine 112 Acil Sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Haberin Devamı

Bodrumda korkunç cinayet Avukat ve emekli icra müdürü ölü bulundu

İlk belirlemelere araç içerisinde vurularak öldürülen kişilerin avukat Mehmet Erdal Çam ve emekli icra müdürü Özcan Çavdar olduğu tespit edildi. Olayın şüphelisi G.Ö.'nün ise yakalandığı öğrenildi. Ekiplerin olay yerinde incelemeleri sürüyor.

AVUKATINI ÖLDÜRMÜŞ

Bodrum’da Galip Ö.’nün öldürdüğü avukat Erdal Çam ve emekli icra müdürü Özcan Çavdar’ın aralarında icra dosyası nedeniyle anlaşmazlık olduğu ortaya çıktı. Çam'ın aynı zamanda Galip Ö.’nün avukatı olduğu öğrenildi. Galip Ö.'nün, aralarındaki sorunu çözmek için görüşme talep ettiği, bindiği aracın arka koltuğundan ateş ederek Çam ve Çavdar'ı vurduğu ardından da güvenlik güçlerine giderek teslim olduğu belirtildi.

Öte yandan müvekkili tarafından öldürülen avukat Erdal Çam’ın eski Denizli Baro Başkanı olduğu kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.