Gündem Bolu Dağı'nda kazaya bakan polise cip çarptı

Bolu Dağı'nda kazaya bakan polise cip çarptı

25.05.2008 - 19:25 | Son Güncellenme:

.

Bolu Dağında kazaya bakan polise cip çarptı

BOLU Dağı'nda meydana gelen 2 ayrı kazada toplam 7 araçbirbirine girdi. Yol kenarında kaza yapan aracın yanında duran polis memuru Coşkun Kılıç'a ise cip çarptı. Yaralanan Kılıç ile bir sürücü, Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

Kaza saat 17.00 sıralarında, TEM yolu Bolu Dağı geçişinde meydana geldi. Ankara'dan İstanbul'a giden 34 GCP 59 plakalı otomobil, yağışlı hava nedeniyle kayganlaşan yolda sürücünün direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu bariyerlere çarptı. Olay yerine gelen Bolu Dağı Bölge Trafik İstasyonu'nda görevli polis memuru Coşkun Kılıç, sürücüden evrağını isterken, zincirleme kaza meydana geldi. 06 AR 9714 plakalı cip bariyerlere çarparak yola savrulduktan sonra Eyüp Şimşek yönetimindeki 34 AT 0019 plakalı otomobile çarptı. Şimşek'in otomobil ise önünde giden 42 R 6161 plakalı TIR'a, ardından da 34 EGZ 83 plakalı cipe çarptı. Kontrolden çıkan 34 EGZ 83 plakalı cip, yol kenarında kaza yapan aracın yanında duran polis memuru Coşkun Kılıç'a çarptı. Yaralanan Coşkun Kılıç ile bir sürücü Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

Bu kazanın hemen ardından Bolu Dağı Tüneli'nin çıkışında Fehmi Okur yönetimindeki 23 AC 763 plakalı TIR, önünde giden başka bir TIR'a çarptı.

2 kaza nedeniyle TEM, ulaşıma kapandı. Bu sırada, araçlar Abant gişelerinden D-100 Karayolu'na yönlendirildi. TEM, kaza yapan araçların çekilmesiyle yaklaşık 1.5 saat sonra tekrar ulaşıma açıldı.
Bu arada kazaların ardından bir otobüs yolcusunun yolun kapalı olması nedeniyle yol kenarında ikindi namazını kılması dikkat çekti.