Gündem Bu haber dizi keyfini baştan sona değiştirecek

Bu haber dizi keyfini baştan sona değiştirecek

12.09.2012 - 13:51 | Son Güncellenme:

Başta Muhteşem Yüzyıl olmak üzere onlarca dizi yarından itibaren internette milliyet.com.tr'den yayınlanacak. Yüksek çözünülürlük sayesinde TV kalitesinde izlenecek diziler, yayının bitmesinden tam bir saat sonra milliyet.com.tr'de olacak.

Bu haber dizi keyfini baştan sona değiştirecek

Türkiye'nin rekortmen dizileri bundan böyle milliyet.com.tr farkıyla internette izlenecek. Kitleleri ekran başına kilitleyen reyting rekortmeni dizileri kaçırdığınızda artık yeni bir seçeneğiniz daha var.

Haberin Devamı

milliyet.com.tr, fanatiği olduğunuz dizinin yayınlanmasından hemen sonra en sevilen dizileri yüksek görüntü kalitesi ve reklam kuşakları olmadan izleyenleriylle buluşturacak.

BU GECE YAYINDAYIZ

Yeni sezon fragmanları bile binlerce kişi tarafından ilgiyle izlenen Muhteşem Yüzyıl bugün ekranlara geri dönüyor. Yeni sezona nefes kesen bir başlangıç yapacak olan Muhteşem Yüzyıl, dizinin televizyondaki yayınının sona ermesinin ardından milliyet.com.tr'de yayınlanacak. Diziyi kaçıranlar ve tekrarını izlemek isteyenler, milliyet.com.tr'de buluşacak.

SEVDİĞİNİZ BÜTÜN DİZİLER TEK TIKLA EKRANINIZDA

Muhteşem Yüzyıl'ın yanısıra reyting rekorları kıran pek çok dizi daha bundan böyle milliyet.com.tr'de olacak. Bizi takip etmeye devam edin...

Haberin Devamı

MUHTEŞEM YÜZYIL FRAGMANI!