Gündem Bulut Özdemiroğlu kimdir?

Bulut Özdemiroğlu kimdir?

03.03.2017 - 12:05 | Son Güncellenme:

Bulut Özdemiroğlu'nun bu hafta oynanacak olan dokunulmazlık yarışındaki performansı merak konusu oldu. Survivor Gönüllüler takımında yarışan Bulut Özdemiroğlu karşı takımla olan mücadelesine kaldığı yerden devam edecek. Survivor yarışmacısı Bulut Özdemiroğlu hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik.

Bulut Özdemiroğlu kimdir

Bulut Özdemiroğlu, Tv8'in sevilen yarışma programı Survivor'da Gönüllüler takımında yarışıyor. Yapımcılığını ve sunuculuğunu Acun Ilıcalı'nın yaptığı Survivor 2017 Ünlüler Gönüller'de Bulut Özdemiroğlu, yarışmadaki performansı ile dikkat çeken isimler arasında. Yarışma boyunca katılım gösterdiği 17 oyunda 6 galibiyet elde eden Bulut Özdemiroğlu kimdir? İşte hayatı, kariyeri ve hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

BULUT ÖZDEMİROĞLU KİMDİR?

Bulut Özdemiroğlu 28 yaşındadır ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu HASAN Özdemiroğlu'nun oğludur. Bloggerlık ve kreatif içerik üreticiliği yapan Özdemiroğlu, Beykent Üniversitesi Grafik Dizayn bölümünden mezun olan Özdemiroğlu, uzun yıllar Sakaryaspor ve Fenerbahçe alt yapılarında futbol oynadı. Üniversite yıllarında basketbol ile ilgilenen Bulut Özdemiroğlu, son yıllarda crossfit sporuyla da uğraşıyor.