Gündem Bursa'da sahte içki zehirlenmesi: 3 kişi öldü!

Bursa'da sahte içki zehirlenmesi: 3 kişi öldü!

14.11.2022 - 09:28 | Son Güncellenme:

Bursa’da sahte içki içtikten sonra fenalaşarak hastaneye kaldırılan 7 kişiden 3'ü hayatını kaybederken, 5 kişinin ise tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Bursada sahte içki zehirlenmesi: 3 kişi öldü

Olay, sabah saatlerinde merkez Yıldırım ilçesi Piremir Mahallesi 9. Okul Sokak üzerinde bulunan bir ikamette meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, sahte içki içen Şakir Ç. (56), Erol O. (56), Necip C. (60), Kamil C. (51), Mehmet K. (57) ve Fuat İ. (49) bir süre sonra fenalaştı. Şahıslar, kendilerini iyi hissetmemelerinin ardından durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.

Haberin Devamı

İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, fenalaşan kişileri Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırdı. Sahte içkiden zehirlendiği belirlenen Şakir Ç. ve Erol O. hayatını kaybederken; zehirlenen 4 kişiden 2'sinin yoğun bakımda, diğer 2'sinin ise diyaliz merkezinde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Bursada sahte içki zehirlenmesi: 3 kişi öldü

SAYI 7'E YÜKSELDİ

Bursa'nın Yıldırım ilçesi Piremir Mahallesi'nde sahte içki içen Bülent D. (44) de rahatsızlandı. Murat D.'nin yakınları, durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İlk müdahalesi evde yapılan Bülent D.., Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Bülent D. ile birlikte kentte sahte içki şüphesiyle hastaneye kaldırılan kişi sayısı 7 oldu. Bu kişilerden 2’si yaşamını yitirirken, 5 kişinin tedavisi ise sürüyor.

Haberin Devamı

Bursada sahte içki zehirlenmesi: 3 kişi öldü

‘İÇKİYİ ARKADAŞIMIN AĞABEYİNDEN ALDIM’

Murat K., hastanedeki ilk ifadesinde, “Sahte içkiyi bir arkadaşımın ağabeyi olan Cihat’tan aldım. İlk olarak tek başıma içmeye başladım. Daha sonra Suriyeli Ahmet diye bir arkadaşım geldi. O da benimle içti. Onun nerede oturduğunu bilmiyorum. Ben rahatsızlanınca bir süre bekledim. Cihat'ın zehirlendiğini ve hastaneye kaldırıldığını öğrenince, ben de zehirlendiğimi anladım” dediği öğrenildi.

Polis ekipleri, alınan ifadelerin ardından sahte içkiden içtiği düşünülen diğer kişileri bulmak için çalışma başlattı.