Gündem Bursluluk sınavı giriş belgesi 2021 nasıl alınır? İOKBS bursluluk sınavı ne zaman olacak?

Bursluluk sınavı giriş belgesi 2021 nasıl alınır? İOKBS bursluluk sınavı ne zaman olacak?

02.09.2021 - 00:01 | Son Güncellenme:

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından uygulanacak olan Bursluluk sınavı için geri sayım başladı. Eylül ayına girmemizle birlikte heyecanı artan bursluluk sınavı adayları, sınav giriş belgesi nasıl alınır arayışı yapıyor. Peki 2021 Bursluluk sınavı (İOKBS) ne zaman olacak?

Bursluluk sınavı giriş belgesi 2021 nasıl alınır İOKBS bursluluk sınavı ne zaman olacak

Bu yıl Bursluluk sınavına hazırlanan öğrenciler için tüm detayları haberimizde ekledik.5, 6, 7, 8, Hazırlık Sınıfı, 9, 10 ve 11’inci Sınıfların katılacağı bursluluk sınavı giriş belgesi nasıl alınır? 2021 Bursluluk sınavı ne zaman olacak? MEB yayımladığı kılavuzda bilinmesi gerekenleri paylaştı. İşte 2021 Bursluluk sınavı tarihi ve sınav giriş belgesi nasıl alınır sorusunun yanıtı...

Haberin Devamı

BURSLULUK SINAVI GİRİŞ BELGESİ NASIL ALINIR?

Milli Eğitim Bakanlığı'nın internet adresi üzerinden sınav giriş belgeleri erişime açıldı. T.C. kimlik numaranız, doğum tarihiniz ve ekranda yer alan güvenlik kodu ile sınav giriş yerinizi öğrenebilir, belgenizi alabilirsiniz.

BURSLULUK SINAVI GİRİŞ BELGESİ İÇİN TIKLAYINIZ

BURSLULUK SINAVI 2021 NE ZAMAN?

5, 6, 7, 8, hazırlık sınıfı, 9, 10 ve 11’inci sınıflara yönelik olarak İOKBS, 5 Eylül 2021 tarihinde Türkiye saati ile saat 10.00’da yapılacaktır.

BURSLULUK SINAVI SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Sınav sonuçları 28 Eylül 2021 tarihinden itibaren http://www.meb.gov.tr internet adresinden ilan edilecektir.

Okul müdürlükleri öğrenci velisinin istemesi hâlinde “Sınav Sonuç Belgesi”ni elektronik ortamdan alıp mühür ve imza ile onayladıktan sonra öğrenci velisine veya öğrenciye imza karşılığı verecektir.