Gündem Cehennemi yaşadık!

Cehennemi yaşadık!

01.08.2012 - 02:30 | Son Güncellenme:

Halep’te çıkan çatışmalarda yaralanan El Cezire Muhabiri Omar Khasram ile Anadolu Ajansı (AA) Muhabiri Sinan Gül’ün sağlık durumları iyiye gidiyor

Cehennemi yaşadık

Gaziantep Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde tedavi Halep’te çıkan çatışmalarda yaralanan El Cezire Muhabiri Omar Khasram ile Anadolu Ajansı (AA) Muhabiri Sinan Gül’ün sağlık durumları iyiye gidiyor. Gaziantep Özel Sani Konukoğlu Hastanesi’nde tedavi altına Khasram, “Halep’e dakika başı bomba düşüyor. Düşen bombalarla hiç bir askeri hedefin vurulduğunu görmedim. Daha çok insanların bulunduğu binaların üzerine düşüyor. Son gün bizi hedef aldılar. Yarım saat içinde 3 kere saldırdılar. Birincide 10 metre uzaklığa düşen bomba bir evi yıktı, yelek giydiğimiz için kurtulduk, ikinci kez başımızın üzerinden bir füze geçti. O da yakınımıza düştü. Ondan da kurtulduk. Üçüncü kez arabaya binmek üzereyken yakınımıza bir top mermisi düştü, 4 şarapnel parçası bagajı delerek yeleğimden girdi. Adeta cehennemi yaşadık” diye konuştu.

AA?muhabiri İstanbul’da
Esad rejimine bağlı Suriye Ordusu’nun keskin nişancılarına hedef olduğu ileri sürülen AA muhabiri Sinan Gül’ün tedavisi ise Şehitkamil Devlet Hastanesi’nde sürüyor. Sinan Gül’ün kardeşi Star Gazetesi Muhabiri Adnan Gül, “Sıcak çatışmanın ortasında kalmışlar. İki bacağına kurşun isabet etmiş. İlk müdahaleyi Halep’te Şifa Hastanesi’nde yapmışlar. Sonra Türkiye’ye gelip Kilis Devlet Hastanesi’nde kurşunu çıkaramayınca Gaziantep Şehitkamil Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.
Ağabeyimin durumu iyi. Mermi çıkarıldı. Sadece doku kaybı ve zedelenme var” dedi. Bu arada Sinan Gül, Gaziantep’ten ambulans uçakla İstanbul’a getirildi. Gül, havalimanında hazır bekletilen ambulansla, tedavisinin sürdürüleceği Bahçelievler’deki Medical Park Hastanesi’ne götürüldü.